Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Knobbel/zwelling tepel

 • Auteur
  Berichten
 • #10342207

  Hoi allemaal, 

  We kwamen er tijdens wassen achter dat ons meisje van 7 weken een soort knobbel/schijf/zwelling heeft achter haar rechter tepel. Links is normaal. Het lijkt een verharding die van buitenaf vast te pakken is. Mocht dit aanblijven gaan we uiteraard naar de huisarts. Zijn er mensen bekend hiermee?

   

   

  Grtjes

  #10342216 Quote

  Hi! Ik weet wel dat het ‘normaal’ is als baby’s (meisjes én jongens) de eerste weken na de bevalling opgezette borstjes (aan één of beide kanten) kunnen hebben door de hormonen van de mama. Als je met je vingertoppen zachtjes drukkend over de borst van je baby strijkt, voel je een wat harde, platte schijf. Soms is het mogelijk om wat vocht uit een of beide tepels te drukken. Als je twijfelt of je maakt je zorgen, altijd contact opnemen met je huisarts. Ik hoop dat je er wat aan hebt :). 

  #10342220 Quote

  Onze dochter had dat ook, twee schijfjes, maar alleen de eerste week of twee. Weet niet of het bij week 7 nog erbij hoort. 


  Crazy
  Bijdrager
  #10342324 Quote

  Onze dochter heeft dit iets later gehad. Denk met 12 weken. Toch even de huisarts laten kijken. Advies was in de gaten houden en als het over aan paar weken niet weg was terug komen. Was normaal en trok gelukkig weg. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct