Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Koemelkallergie Herkennen

 • Auteur
  Berichten

 • BecenDavid
  Bijdrager
  #10275320

  Hey!  Morgen gaat mijn zoontje beginnen met koemelk vrije voeding, dit na aanleiding van zijn onrust, reflux en onrustige huid. Ook drinkt hij zijn flessen vaak slecht en lijkt vaak gefrustreerd. Ook huilt hij veel avonden vol en kan maar heel lastig in slaap komen en blijven.  Dit ga ik dus nu in overleg met de kinderarts doen, maar ik vind het zo dubbel!  Vandaag heeft hij wel weer gewoon een vrolijke dag, huilt weinig, drinkt redelijk, zijn huis ziet er redelijk rustig aan. Dan denk ik gelijk weer van dat kan dan toch nooit koemelk allergie zijn? Mijn verzekering vergoed dit niet en omdat dit een probeer periode is mag ik echt een mega bedrag voor deze voeding ophoesten. Ik hoop natuurlijk dat hij zich er wel beter van gaat voelen. Voor de mensen met een baby met allergie, wat waren jullie kindjes hun symptomen? En ging het wel eens een dagje beter? 


  MemNoah
  Bijdrager
  #10275528 Quote

  Via marktplaats en de fb groep Verkoop en koop je puamino…. kun je veel goedkoper deze voeding krijgen. En ja er zaten betere en mindere dagen tussen. Gewoon proberen. Je ziet meestal binnen 2 dagen al verschil. 

  #10275566 Quote

  Hier waren de symptomen: veel slijm, eczeem, onrustig drinken, grote hoeveelheden laten staan, krampen. En de ene dag ging ’t wel beter dan de andere dag.

  Wat hierboven wordt gezegd, is een goede. Doe eens een oproepje in een fb groep. Ik had laatst een blik pepti over en het uiteindelijk maar opgemaakt, omdat ik niemand anders er blij mee kon maken. Het mag niet teruggebracht worden bij de apotheek, dus je hebt best kans dat iemand je kan helpen.

  En, de kosten even weggelaten, baat het niet, dan schaadt het niet. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct