Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Koemelkallergie Of Iets Anders Ervaring Met Hero Baby Pep Gezocht

 • Auteur
  Berichten
 • #10228453

  In april is ons zoontje Levi geboren, 3 weken te vroeg. Bevalling is opgewekt ivm zwangerschapsvergiftiging.

  Vanaf het begin af aan heeft hij een aantal opstart probleempjes gehad, moeite met warm houden bijvoorbeeld en omdat hij niet goed aan de borst dronk en mijn borstvoeding hierdoor niet goed op gang kwam zijn we met 5 weken gestart met flesvoeding aangezien zijn gewicht ook maar niet toenam.

  Nu is hij 3 maanden oud en heeft nog ontzettend last van krampjes, ademt zwaar, ook is zijn ontlasting donkergroen en hij drinkt erg slecht. We maken flessen van 150cc en vaak blijft er tussen de 30/70 over. Als hij stopt met drinken en we de fles opnieuw aanbieding raakt hij in paniek en lijkt het of hij ‘overloopt’ en duwt snel de fles en de melk er uit. Als ik vervolgend mijn vinger of een fiep in zijn mond doe begint hij heel fanatiek te zuigen alsof hij wel meer honger heeft. bied ik dan weer de fles aan dan krijgen we weer dezelfde reactie: paniek en het wegduwen van de fles. Wachten we nog een kwartiertje of een half uur, weer hetzelfde.

  Hij is op dit moment 6.5 kilo en hij blijft maar aankomen dus op zich doet hij het er prima op. Nu zijn we in overleg met het consultatiebureau gestart met hero baby pep aangezien zijn kwaaltjes best veel op een koemelkallergie lijken. Na 3 weken deze voeding proberen zijn de klachten nauwelijks minder geworden. Hij drinkt nog steeds erg slecht, heeft nog vaak last van krampjes/onrustig/huilen en heeft eigenlijk alleen maar dunnere groenere ontlasting gekregen die enorm stinkt. Als hij poept klinkt het of hij van onder tot boven onderzit maar als je dan de luier opent is het vooral lucht geweest en zit er wat natte groene ontlasting in de luier.

  Nu is mijn vraag, zijn er meer mensen die hero baby pep hebben geprobeerd en hetzelfde herkennen?

  Ook inspecteerde ik vandaag zijn mondje en kwam ik er achter dat er op de plek van zijn hoektanden al harde knobbeltjes zitten en het tandvlees daar wat donkerder rood is. Zijn dit al doorkomende tandjes? Normaal komen niet eerst de hoektanden toch? Kan dit ook de reden zijn van het slechte drinken?

  Alvast bedankt voor jullie ervaringen en tips!
  Het is zo vervelend om zoon klein mannetje steeds zo verdrietig te zien dat ik ook echt niet meer weet wat ik moet doen.


  Rcl
  Bijdrager
  #10228468 Quote

  Ga naar huisarts doe test voor melkalegrie zo zielig als je blijft veranderen ook niet goed voor baby. Dus doe een test ga naar huisarts kijk goed voordat je veranderingen doet… dat brengt stress voor baby mee


  Mariekevdkolk
  Bijdrager
  #10228533 Quote

  Ik gebruik nutramigen op verwijzing van arts na bewezen kma. 

  Niet zomaar iets halen maar in overleg met arts.

  Pepti oid is maar gedeeltelijk geknipt eiwit dus bij een echte allergie heb je daar alsnog niets aan

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen