Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

12 uur niet gevoed

 • Auteur
  Berichten

 • Michellex-
  Bijdrager
  #10267978

  Hoi dames, Ik geef nu vier weken borstvoeding en wegens omstandigheden (lang verhaal) heb ik 12 uur lang niet kunnen voeden. Na 12 uur heb ik mijn ene borst weer aangeboden aan mijn zoontje en de ander gekolfd, mijn borsten zaten ook op behoorlijke spanning. Na het voeden voelde dit wel weer oké. Ik vraag me vooral af of dit wat heeft gedaan voor mijn melk productie en of het voor nu handiger is om wat meer te kolven zodat mijn melk productie niet achteruit gaat. Wat zijn jullie meningen?


  Mamariëlle
  Bijdrager
  #10267986 Quote

  Komende dag, dagen veel aanlegg


  Mamariëlle
  Bijdrager
  #10267988 Quote

  Dat ging niet goed. 
  veel aanleggen dus. Je productie is nog aan het instellen dat duurt tot een week of 6 dus als dit eenmalig is zou dit goed moeten kunnen komen. Als dit vaker voorkomt zou het je productie negatief kunnen beïnvloeden. Je zou als je weet dat dit vaker voorkomt kunnen kolven tussendoor (al is het maar met de hand, dat je de druk weg krijgt). Dan stimuleer je de borst namelijk wel en dat is weer goed voor je productie. 


  StephW
  Bijdrager
  #10267989 Quote

  Gewoon voeden zoals normaal, dan pikt je lijf t wel weer op. Bijkolven lijkt me niet nodig, tenzij je de indruk hebt dat je kindje niet genoeg binnenkrijgt. Maar denk dat t mee zal vallen hoor!


  Klijn
  Bijdrager
  #10268001 Quote

  Als dit maar eenmalig is, kan het weinig kwaad hoor. Als je twijfelt, kun je extra kolven, maar ik denk niet eens dat het nodig is.


  Michellex-
  Bijdrager
  #10268014 Quote

  Bedankt voor jullie reacties, daar kan ik wat mee!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct