Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kom niet van 10 min. dutjes af

 • Auteur
  Berichten
 • #10211576

  Mijn dochter heeft een probleem. Ze slaapt telkens maar 10 minuutjes. Ongeacht inbakeren of in de draagzak. Al veel geprobeerd maar niets werkt. Ze is al aantal keet bij osteopaat geweest maar helpt niets. Ze heeft verborgen reflux. Tussen elke voeding slaapt ze dus max. 10 minuten. Ook snachts is ze erg vaak wakker. Ze slaapt zoo weinig. Ik kan niks beginnen. Ze is 10 weken. Wie herkent dit? (Ik heb echt ALLE tips al opgevolgd maar niets lijkt te helpen. Gaan baby’s als ze ouder zijn vanzelf beter slapen? Ze zou nu 14-16 uur moeten slapen maar al die 10minuten en halve uurtjes bij elkaar opgetelt ong 6uur. Zo vermoeiend. Ook voor haar lijkt me. Zr kan nooit es lekker slapen


  Madeliev
  Bijdrager
  #10211582 Quote

  En als je wandelt? Mijn zoontje heeft ook verborgen reflux. Ik hield me aan een vast ritme. Wanneer hij hoorde te slapen ging ik wandelen.. Dan sliep hij iig een cyclus. En het babynestje deed hier wonderen. Ingebakerd in de swaddle me. 


  Carpincho
  Bijdrager
  #10211586 Quote

  Als je erbij bent even kijken of ze het op haar buik beter doet?

  #10211621 Quote

  Wandelen helot niet en laat haar al op buik slapen want rug is sowieso krijsen.


  Madeliev
  Bijdrager
  #10211624 Quote

  Misschien dan toch een keer bezoekje kinderarts. Mijn zoontje sliep pas beter sinds hij ranitidine heeft.. Therapeutisch voeden, lang rechtop houden was hier ook een redding 


  Kabeltrui
  Bijdrager
  #10211645 Quote

  Heel herkenbaar. Mijn dochter doet dit ook, alleen snachts slaapt ze gelukkig wel redelijk goed. 

  Wij staan onder controle bij de kinderarts en hebben medicijnen (Ranitidine). Alleen dit werkt nog niet helemaal zoals het moet dus vandaag Nexium voorgeschreven gekregen. 

  Zoek hulp! Dit is niet fijn! 

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10211653 Quote

  Ranitidine heb ik ook voor haar… Houdingsadviezen houden we ons aan. Lopen nog bij kinderarts maar het verbetert niet echt. Lijkt wel alsof bij iedereen wel iets werkt maar dat t hier eeuwig zoeken is.


  Kabeltrui
  Bijdrager
  #10211724 Quote

  Rond de 10 weken was het bij mijn dochter ook een drama met slapen, veel huilen en erg onrustig. Nu ze bijna 12 weken is wordt ze wel wat rustiger. 

   

  Misschien werkt de ranitidine niet goed genoeg en kan een ander middel haar wat beter helpen? 

  Ook een heel strak ritme en regelmaat en even tijdelijk niet de deur uit gaan werkte wel bij ons. 

  Misschien de fysio of het cb eens mee laten kijken? 


  MRSJ
  Bijdrager
  #10211895 Quote

  Geef je fles of borstvoeding? bij ons hielp johannesbroodpitmeel goed. voor de borstvoeding maakte we een papje of door afgekolfte melk. je kan dit ook bij flesvoeding in doen maar je hebt ook standaard flesvoeding waar dit al bij in zit. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct