Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Koningsdag

 • Auteur
  Berichten
 • #10194865

  De eerste Koningsdag met een kindje… Ik ben benieuwd wat jullie zijn gaan doen of wat jullie gaan doen 🙂?

  iemand een leuke tip? (dan het liefst voor binnen)

   


  Niynti
  Bijdrager
  #10194887 Quote

  Leuk he alle eerste keertjes 😊 lees in je reacties dat je nog een heeeel jong kindje hebt. Voor binnen om te doen zou ik niet héél veel weten behalve de tv aan om koningsdag op de buis te kijken of je moet echt op stap willen dan zijn meubelboulevards oid ook wel open. Een dierentuin of ander (binnen)park zou kunnen, maar heeft je kindje nog niet zo veel aan lijkt me. Of ’s ochtends vroeg rond 8/9 al even over een marktje dichtbij huis wandelen, dan is het vaak nog niet inheems druk en mogelijk kom je nog wat leuks tegen voor de kleine voor een leuk prijsje. Zelf gaan wij na het ontbijt met 11 maanden oude zoon ook even aan de wandel naar het winkelcentrum waar een marktje is en ’s ochtends na zijn slaapje als het weer er naar is nog even het authentieke dorpje in, verder kunnen we ook nog niet veel met de kleine man en zal het op veel plekken super druk zijn. 

  #10194956 Quote

  Wij naderen een verhuizing en zijn in het nieuwe huis. Oma past op en gaat bij droog weer wandelen. Alleen niet de drukte in. Daar is onze meid nog te klein voor. Thuis is het gewoon ritme en regelmaat.

  Ik zou iets uitzoeken wat je zelf leuk vind om te doen en daarbij rekening houden met de hoeveelheid prikkels. Ze krijgt het toch nog niet bewust mee

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct