Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Koorts Doorkomende Tandjes

 • Auteur
  Berichten

 • MJSR
  Bijdrager
  #10574976

  Hoi allemaal,
  Ons zoontje van 7,5 maand krijgt zijn eerste tandje door ( is al voelbaar en zichtbaar) alleen heeft hij nu al 2 dagen koorts van 39,6 en het zakt niet. We geven hem al zetpil en gebruiken tandgel en koude bijtringen maar niks helpt. Hebben jullie tips voor de koorts te laten zakken en tegen de pijn?

  Liefs een bezorgde moeder


  Littlegirl
  Bijdrager
  #10574994 Quote

  Zakt de koorts ook niet als je een zetpil hebt gegeven? Hmmm…. Dan zou ik de zetpil blijven geven als de kleine zich beter voelt. Eet en drinkt hij wel goed? Misschien even de oortjes laten checken bij de huisarts?


  Tesssa
  Bijdrager
  #10574995 Quote

  Vervelend en zielig hè? Hopelijk wordt het snel beter. Wellicht helpt het om Paracetamol op een andere manier te geven, dus niet via de zetpil. Onze dochter reageerde ook nauwelijks op zetpillen, maar van een paracetamol drankje (sinaspril oid) zakte de koorts goed. Wellicht is dat bij jullie ook zo? Succes! 


  MJSR
  Bijdrager
  #10575052 Quote

  De zetpil werkt indd niet, koorts blijft aanhouden. Hij drinkt en eet wel nog hetzelfde gelukkig! Ik ga de vloeibare variant eens gebruiken van sinaspril, hopelijk werkt dat wel beter. Hij heeft ook hele rode wangetjes en wat uitslag erop. Als het vandaag niet zakt ga ik toch maar even langs de huisart


  Littlegirl
  Bijdrager
  #10575225 Quote

  Hoe is het?


  MJSR
  Bijdrager
  #10575237 Quote

  Helaas nog steeds koorts, met een zetpil zakt deze tot 38,6 lager komt die niet.
  Heb de huisarts gebeld en kreeg de assistent eraan, ze probeerde me af te wimpelen maar met pijn en moeite heb ik morgenochtend een afspraak gepland staan. Hopelijk kunnen ze iets beteken!

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Littlegirl
  Bijdrager
  #10575266 Quote

  O heel goed! Moest er ineens aan denken; ons kindje had laatst ook drie dagen zulke hoge koorts en bleek corona te hebben. (We hebben getest met wat snot van haar loopneus) misschien kan je dat nog uitsluiten? Werkte die vloeibare paracetamol?

  Hopelijk valt het mee en is het uitzieken. En hopelijk drinkt je kleine ook nog goed. Houd je ons op de hoogte? Beterschap ♥️

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct