Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Korte Documentaire Filmacademie London Aanstaande Of Kersverse Ouders Gezocht

 • Auteur
  Berichten
 • #10502338

  Ben jij (of is je partner) zwanger van een kindje en wil je vertellen over je ervaring van zwanger zijn en het starten van een familie?

  Hallo dames! Wij zijn Sophie en Pieter en we studeren aan de filmacademie in London. Hiervoor maken we een korte documentaire over het familieleven in Noord-Holland en hoe dit door de laatste jaren veranderd is. Het idee is om meerdere familieverhalen tegelijk te zien ontwikkelen en om zo iets te zien en zeggen over wat uniek en universeel is in de manier waarop we leven in Noord Holland en hoe we liefgehad hebben over de laatste jaren. En ook wat voor stellen en aanstaande ouders moeilijk, makkelijk, speciaal of ingrijpend is. We willen graag het verhaal achter de geboorte vertellen, de weg die jullie samen afleggen voordat jullie je kindje voor het eerst kunnen vasthouden.

  Hiervoor zijn we op zoek naar stellen die deze of volgende maand gaan bevallen of net bevallen zijn en die het leuk zouden vinden om eerst eens kennis te maken en te praten over hoe het voor jullie is om de volgende fase van jullie leven in te gaan. Daarnaast horen we zeer graag wat het betekent om van iemand te houden en een familie met ze te starten. we zijn zeer benieuwd naar jullie verhaal! 

  Zeker in deze tijd is het belangrijk van zwangeren en jonge ouders zelf te horen wat zij vinden. 

      - Ben je zwanger of recent bevallen?

      - Woonachtig in Noord-Holland? 

      - Lijkt het je fijn je ervaringen en verhaal te delen?

  - Stuur dan een privé berichtje naar dit account, een mailtje naar hello@pietergenee.com, of een berichtje of belletje naar 031614967688.

      Wat krijg je hiervoor terug?

      - Een prachtige ervaring en unieke manier om de sfeer emoties en liefde van de super speciale momenten rond de geboorte vast te leggen. We werken met een heel team aan gespecialiseerde studenten. De films zijn van uitermate hoge kwaliteit.

      - Een mogelijkheid om je verhaal te delen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een film met maatschappelijk en artistiek belang.

      - Natuurlijk werken we uitermate voorzichtig en spreken we alles van te voren door, wat jullie wel en niet willen, maar vooral ook wat voor jullie belangrijk is om te delen.

      - Mocht je eerst meer informatie willen, kan je natuurlijk ook eerst alleen contact opnemen voor het stellen van je vragen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct