Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kraamcadeau's

 • Auteur
  Berichten

 • Lin Z
  Bijdrager
  #5733164

  Hallo allemaal,

  Mijn schoonzus en zwager zijn nu halverwege hun zwangerschap en ik zit al leuke kraamcadeau’s te bedenken. Nu wil ik eigenlijk ook nog een paar dingetjes geven, waar je niet zo snel aan denkt of iets wat je sneller vergeeft zelf te halen of wat je niet zo snel krijgt.

  Heeft iemand leuke ideeën?

  Alvast bedankt.

  #5733174 Quote

  Misschien een cadeau mandje? Met dingen zoals sudocreme, verzorgingset metnagelschaartje ect.. ben nou 35 weken zwanger en denk nu pas aan dat soort dingen

  #5733180 Quote

  Gepersonaliseerde spulletjes zijn altijd leuk. Heb ik zelf ook vaak gegeven, en nu hangen ze ingelijst heel mooi aan de muur.

  Badjasje, mutsje, sokjes, badcape, rompertje met naam of bijnaam.

   


  Lyn V
  Bijdrager
  #5733185 Quote

  Ik geef mijn vriendin een bon voor een belly bowl inclusief newborn fotoshoot. Belly bowl is een gipsafdruk van je zwangere buik die dan mooi beschilderd wordt naar wens. Het kindje kan voor de fotoshoot daarin liggen en je kunt hem voor de sier neerzetten.

  Je kunt de belly bowl ook zelf met haar maken. Ik heb hem bijvoorbeeld zelf met mijn andere kids gemaakt.

  Een andere vriendin heb ik een luiertaart gegeven die ik zelf had gemaakt met wat persoonlijke dingetjes erin verwerkt (ze is gek van katten, dus babyspulletjes met kattenthema)

  Zelf was ik t meest blij met cadeaubonnen van de hema. Niet heel persoonlijk, maar ik hou van de babyspulletjes en kleding van de hema en zo kon ik zelf lekker shoppen

  Succes! Liefs Lyn


  Mabesi
  Bijdrager
  #5733265 Quote

  Hoi Lin,

  Ligt er ook helemaal aan wat je budget is. Van mijn moeder heb ik bijvoorbeeld een kraammand gekregen: op dag 1 een prachtige mand met cadeautjes voor de eerste 10 dagen. Hierin o.a. een ‘papa overlevingspakket’, een baby knisperkrant, mijn eigen dooppakje met daarbij een prachtig nieuw (hip ;-)) jurkje voor dochterlief, een muziekmobiel, een slaapzak… Dit zijn wat duurdere cadeaus geweest, maar dat komt omdat het van oma kwam.

  Mijn beste vriendin heeft ook een pakketje samengesteld. Zij heeft zelf een dekentje gehaakt dat we op de kinderwagen gebruiken, er zat een knuffel bij, een boekje en wat kleertjes. Zo leuk dat ze zelf een deken gehaakt had, het persoonlijke maakt het zo bijzonder.

  Veel plezier en succes ermee!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct