Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kraamzorg noord Nederland

 • Auteur
  Berichten

 • Dexxie
  Bijdrager
  #10410850

  Hoi dames!

  Ik ben benieuwd welke kraamzorg jullie hebben gehad en wat jullie ervaringen zijn. Ik woon zelf in de provincie Groningen.

  Liefs!

  #10410860 Quote

  Ik woon ook in Groningen en heb kraamzorg van kraamzus gehad. Goed geregeld en top ervaring. Al ligt de goede ervaring natuurlijk vooral aan of de kraamzorg zelf je ligt of niet.

  #10410865 Quote

  Ik woon in Friesland en heb ook 2x via KraamZus kraamzorg gehad. Beviel super!


  Majom
  Bijdrager
  #10410883 Quote

  Hoi Dexxie,
  Lastig om daar een keuze in te maken he. Ik woon ook in de provincie Groningen (Loppersum). Ik ben in september 2019 bevallen en heb kraamzorg van het Groene Kruis gehad. Dat was voor ons helemaal naar wens.


  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10410906 Quote

  Hoi! Momenteel ook zwanger en heb kraamzorg aangevraagd via de Kraamvogel. Volgens mijn verloskundige in het UMCG waren de besten of het Groene Kruis of de Kraamvogel!


  MnnMS
  Bijdrager
  #10410996 Quote

  Ik woon in Oost Groningen en heb bij de 1e kraamzorg gehad van het Groene Kruis. Dat doen we nu ook weer. Het is ons goed bevallen. Alles was goed geregeld rondom de bevalling en alles was mogelijk in de kraamweek. ’s Nachts is er iemand geweest om ons thuis op te vangen na de bevalling, om ons op te starten en na 3 dagen moesten we weer naar het ziekenhuis en mocht ze ook daar bij ons komen en blijven kramen toen we een dag later weer thuis kwamen. Ze zeiden dat je dan vaak alleen bent in het ziekenhuis en thuis mogelijk een ander krijgt. Daarbij krijg je een leuke korting op bijvoorbeeld een zwangerschapscursus e.d. wat via hun wordt aangeboden.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Dexxie
  Bijdrager
  #10413470 Quote

  Bedankt allemaal! Ik heb me uiteindelijk aangemeld bij het groene kruis 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct