Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kramp Aantal Dagen Na Eisprong

 • Auteur
  Berichten

 • Piri
  Bijdrager
  #10368733

  Hi allemaal, We proberen sinds juli zwanger te worden van ons eerste kindje. Tot nu toe nog geen succes en ik ben de paarse testen van cb gaan gebruiken om te kijken of dit gaat helpen. Ik had maandag een smiley en toen hebben we seks gehad en nu heb ik vanaf gister (zaterdag) krampjes, soms erger en soms minder, onder in mn buik. Weten jullie wat dit kan betekenen of ervaringen? Piri


  Noeksie
  Bijdrager
  #10368739 Quote

  Hoi! 

  Ik had ook maandag en dinsdag positieve ovulatietest. En ik heb ook vanaf gister steeds krampjes in m’n buik…voelt een beetje menstruatieachtig. Spannend he! Ik zit eerste ronde voor eerste kindje. 


  Piri
  Bijdrager
  #10368747 Quote

  Ah dan zitten we in hetzelfde schuitje! Precies dezelfde dagen. Ik heb ook dat gevoel inderdaad. Wanneer is jou NOD? Ik verwacht bij mij 5 nov maar heb soms een cycles van 26 en soms 27 dagen. Hou me op de hoogte, ben benieuwd! 


  Noeksie
  Bijdrager
  #10368762 Quote

  Jaa inderdaad! Nou, omdat ik eerste ronde zit, ga ik vanaf mn ovulatie 14 dagen tellen dus zal ongeveer 9/10 november zijn. Maar als m’n cyclus korter is net zoals bij jou, dan ook wel eerder… dus ik ben echt heel benieuwd. Hopelijk word ik natuurlijk niet ongesteld haha! Maar wel gek hoor van die krampjes… 


  Piri
  Bijdrager
  #10368771 Quote

  Jaa slim! Ik ben benieuwd, hopelijk niet ongesteld inderdaad. Vind geduldig afwachten altijd heel lastig haha


  Noeksie
  Bijdrager
  #10368774 Quote

  Ja ik heb ook zoiets, weet niet of er nu al een innesteling plaats kan vinden. Officieel wel want meestal tussen de 5 en 12 dagen, dit is dan dag 5. Erg he pff! Wanneer zou jij gaan testen? 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Piri
  Bijdrager
  #10368787 Quote

  Ja precies dat is echt lastig, ik heb er zelf te weinig verstand van dus ik probeer veel te lezen erover. Omdat ik zo ongeduldig ben ga ik vaak al 4 dagen van te voren testen maar dat heeft niet super veel nut denk ik, alhoewel ik wel gevoelige testen gebruik. Maar ik lees toch vaak op de forums pas 1 dag van te voren of echt pas als je overtijd bent. Zoveel geduld heb ik alleen niet haha dus ik test gewoon elke dag vanaf 4 dagen voor NOD en dan zie ik wel hoe het loopt. Dit is nu de 4de ronde voor ons dus vind het zelf wel steeds moeilijker worden


  Noeksie
  Bijdrager
  #10368804 Quote

  Ja precies, ik denk dat ik ook wel 4 dagen van te voren gaan testen want die vroege testen heb ik al liggen. Ik zou ook zo benieuwd zijn, ben ik nu al haha. Ik lees er ook veel over, eerst wist ik er echt bijna niks over. Misschien beeld ik het me ook allemaal wel in, maar heb toch echt soms een kramp gevoel. Snap ik! Zou ik moeilijk vinden! Al is het heel normaal dat het langer gaat duren, je wil toch eigenlijk dat je snel zwanger raakt. Was dit je 1e ronde met ovu testen?  


  Piri
  Bijdrager
  #10368826 Quote

  Snap ik! Ja bij mij hetzelfde. Geeft toch ook rust dat je weet dat andere vrouwen dezelfde vragen hebben en om te lezen hoe het biologisch allemaal werkt. Ik heb ook echt kramp en buikpijn.. dat heb ik normaal nooit zo. Ja als je het eenmaal besluit dan wil je het liefst meteen he haha. Nee heb ik meteen gebruikt omdat ik door spiraal al 6/7 jaar niet ongesteld was geweest dus geen idee van mn cycles had. En gelukkig maar want deze maand was het ineens 4 dagen later dan verwacht..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct