Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Krampen En Warmte Aanvallen

 • Auteur
  Berichten

 • Bloempje
  Bijdrager
  #10569259

  Hallo!
  Ik ben nu 5 weken zwanger en heb nu een paar dagen achter elkaar last van krampen onder in mijn buik dat uitstraalt naar mijn benen. Als ik nog aanval krijg wordt ik misselijk en krijg ik het heel warm . Sorry voor de info ) maar als ik naar het toilet ga en ga poepen of ik leg iets warms op mijn buik is het goed , poepen gaat ook moeilijker , zou dit met mijn darmen te maken kunnen hebben en herkend iemand dit ?

  Hoor graag van jullie !

  #10569266 Quote

  Klinkt alsof je last heb van obstipatie (verstopping), daar kun je nare krampen van krijgen en ook last van misselijkheid. Drink je voldoende? In begin weken van de zwangerschap kun je er veel last van krijgen door alle hormonale veranderingen. Voldoende drinken en bewegen en mocht dat niet helpen dan even wat forlax/movicolon oid bij de apotheek halen

  #10569274 Quote

  Ik was er ook echt ziek van. Heb de huisarts gebeld en iets gekregen wat geen kwaad kan. Scheelt echt een hoop! Ik had het ook al vanaf week 5.


  Essil
  Bijdrager
  #10569309 Quote

  Had ik vroeger als ongesteldheid klacht. Ppc hielp, maar ik weet niet of dat gebruikt mag worden tijdens de zwangerschap.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct