Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Krampjes 6 weken zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10271636

  Hi Allemaal, 

  Hier even een aanstellerig berichtje. Ik heb af en toe bij het afvegen roze afscheiding maar soms ook ineens even een dag of 2 niet. Na seks verlies ik elke keer wel iets meer bloed maar dat is direct daarna ook weer weg. Wat mij het meest onzeker maakt is de krampjes die ik vaak aan het eind van de dag heb. Zouden dit ook je darmen kunnen zijn?

  Ik lees zoveel dingen online. Het meeste wat er word gezegd is dat kramp niet erg is zolang het maar niet bloed en daarna lees ik weer dat een beetje bloedverlies kan voorkomen zolang het maar niet gepaard gaat met kramp…. Ik heb het dus beide maar het zet niet door.  Ivm kans op bbz moest ik wel af en toe een test doen om te kijken of mijn hcg omhoog liep of gelijk bleef. Zoals jullie kunnen zien op de foto ziet dat er goed uit. Hebben meerdere vrouwen hier last van? Is het uiteindelijk goed gekomen of duiden deze klachten op een mk of bbz?

   


  Sneeuwwitje
  Bijdrager
  #10271659 Quote

  Krampjes en steekjes horen er bij. Heel typisch rond de 6 weken zwangerschap. Hevige kramp is een ander verhaal. Ik denk dat je weinig kunt doen en afwachten totdat je je echo bij de VK hebt.

  Mocht het bloedverlies erger worden in combi met de kramp gelijk je VK bellen!

   


  Sneeuwwitje
  Bijdrager
  #10271662 Quote

  Heb ook je andere bericht gelezen van 2 dagen terug. Je maakt jezelf helemaal gek door bij een steek of scheet die dwars zit een test te doen. Relax en haal adem. Ontspan. Zoek afleiding en voor je het weet heb je je echo. En lees niet te veel op google. Download een baby app, lees een boek en probeer positief te blijven 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct