Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kreunende baby

 • Auteur
  Berichten
 • #10498896

  Hi mommy’s,

  Mijn kleine meisje is nu 4 maanden oud en sinds 3 weken wordt ze in de nacht om de 2/3 uur kreunend en onrustig wakker. Als ik haar bij mij laat liggen, valt ze wel weer in slaap maar toch wordt ze na 2 uur weer kreunend wakker. Hiervoor sliep ze altijd heel goed door. Overdag slaapt ze ook heel kort. Ik had eerst het idee dat het door een opkomend tandje kwam dus heb ik Dentinox gebruikt maar helaas heeft dat geen verschil gemaakt. Ook heeft ze sinds 2 weken opeens vaak last van wat pukkeltjes in haar gezicht maar ik durf niet te zeggen of dit iets met elkaar te maken heeft.

  Zijn hier moeders met soort gelijke ervaringen die misschien weten wat dit kan zijn?


  Galileo
  Bijdrager
  #10498904 Quote

  Misschien kou?

  #10498911 Quote

  Mijn baby kreunde ook vaak, al vanaf de geboorte tot een maand of 3, 4… bij hem waren dit krampjes of vastzittende lucht, boertjes of windjes. Rechtop bij mij liggen vond hij inderdaad fijner dan plat liggen, of op een kussen een beetje rechtop.


  WonderAn
  Bijdrager
  #10498984 Quote

  Herkenbaar, alleen al vanaf dat ze 2 weken oud was. Krampjes, lucht, ‘verwerken’ voeding, windjes… Dat laatste omdat meestal als ze dan écht goed wakker werd ze wat windjes liet gaan.Heel naar.. Ze is ook echt geen rugslaper.. Overdag slaapt ze op de arm of in de draagzak (wiegje/box lukt overdag niet), in de nacht bakeren we haar in.
  Ze is nu 2 maanden en het wordt heel iets minder.. Hoop heel erg dat dat doorzet en dat het, net als hierboven beschreven wordt, met een maand of 3/4 écht minder wordt (als de darmpjes en alles wat meer gerijpt zijn)
  Misschien dat het bij jou een kleine periode is en gauw weer minder wordt..?


  Annie
  Bijdrager
  #10499003 Quote

  Misschien een nachtvoeding nodig? Mijn dochter sliep ook een tijdje door en heeft nu alweer n tijdje een nachtvoeding nodig (6mnd) ze komt zelf om 22.30 en vaak rond 3u weer. Soms komt ze alleen tussen 1 en 2. Rond 4 maanden ontwikkelen ze flink.. als ik mn dochter geen nachtvoeding geef als ze wakker word gaat ze ook aldoor liggen draaien en slaapt ze enkel op mij.

  #10499028 Quote

  Daar dacht ik ook aan idd maar haar nekje voelt niet koud aan..

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10499029 Quote

  Ik ga dat maar is proberen! Bedankt 🙂

  #10499030 Quote

  Bedankt allemaal voor het delen ! 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct