Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Krijsen En Slapen

 • Auteur
  Berichten

 • Buurvrouw
  Bijdrager
  #10511812

  Hallo,
  Ons meisje was vorige week verkoudem en hebben we haar paar uu bij ons in bed gehad. Volgende dag savonds zetpil en heeft ze hrle nacht in eigen bed geslapen nacht erna ook. Daarna weer vanaf 3 bij ons in eigen bed krijsen net of ze pijn had. Nacht erna weer eigen bed ze zat op randje koorts dus zetpil. Afgelopen nacht begon ze gisteravond om 22.30 met huilen en krijsen niet gestopt om 00.00 dus bij ons in bed we hebben ook nog zoon die na school moet. Ze was even stil en uiteindelijk weer krijsen toen maar zetpil gegeven en sliep ze heerlijk tussen ons in. Jullie idee wat dit kan zijn? Overdag merken we eigenlijk niks aan haar. Ze slaapt dam normaal in eigen bed. Ze slaapt ook al weken af en aan met luuf ze houd haar neusje snacht niet vrij. Ze is bijna 1


  Esrada
  Bijdrager
  #10511828 Quote

  Onze baby (8 maanden) kon ook heel moeilijk snachts slapen Toen hij verkouden was. Nu al 2 keer in een maand flink verkouden geweest en hij heeft echt moeite in zijn bedje. Ik moest hem steeds weer in slaap wiegen want anders sliep hij gewoon niet, niet eens willen liggen. In de nacht was hij elk uur weer wakker en huilen huilen… Ook een paar keer zetpil gegeven voor de nacht en dan sliep hij heerlijk door zoals normaal eigenlijk.
  Overdag inderdaad geen probleem, vrolijk en ondernemend zoals altijd… Zodra hij zich beter voelde sliep hij ook weer goed. Dus geen idee waarom maar wel herkenbaar.
  Ik doe voor het slapen altijd zoutoplossing in de neus zo een spuitje en met een neusreiniger snot weghalen, kan hij wat beter ademen werkt wel goed.


  Buurvrouw
  Bijdrager
  #10511843 Quote

  In slaap wiegen helpt hier ook niet helaas. Zo na de huisarts gaat in ieder geval haar oortjes en longentjes even nakijken en nog meer maar dat heeft hier niks mee te maken. Kunnen we dat in ieder geval uitsluiten

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct