Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Krijsend wakker worden

 • Auteur
  Berichten

 • Lieveling
  Bijdrager
  #10409050

  Hallo lieve allemaal!

  Onze dochter (6m) word sinds 3 dagen ineens n paar keer per nacht schreeuwend wakker en is niet stil te krijgen! We hebben een vast slaap ritueel.
  We geven haar een kleine fles voeding en dan valt ze pas weer in slaap.
  Iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn? We zien of voelen tot nu toe nog geen tandjes door komen dus denk niet dat het hier het geval is. Zijn er meer mensen die dit ervaren ? En hoe gaan jullie hier mee om ?

  Groetjes

  #10409106 Quote

  Verlatingsangst? Nachtangst? Om zeker te weten dat ze geen pijn heeft van iets, kan je voor een keertje paracetamol geven voor het slapen gaan. Slaapt ze wel, dan zijn het misschien toch tandjes die eraan komen. Lees anders de tips en blogs op slaapkops, zag ik vd week een aantal handige dingen op staan in dit soort gevallen. Vooral niet laten huilen, dan inderdaad maar een beetje eten geven en even tegen je aan houden. Succes!


  Iliria
  Bijdrager
  #10414366 Quote

  Die van ons is 6,5 maand en heeft dit ook wel eens gehad in de afgelopen weken. Eergister nog zelfs. Heel even uit zijn bed gehaald en de fopspeen er in om rustig te worden en daarna wat te eten gegeven en toen viel hij weer in slaap.


  MamaEvanI
  Bijdrager
  #10414409 Quote

  Ah wat zielig.. misschien een naar droompje? Wij hebben dit ook een paar keer gehad, wel weer snel en makkelijk te troosten maar je schrikt je een ongeluk. Hier is het na een paar keer vanzelf weer over gegaan. Ik kan niks anders verzinnen dan troosten en proberen weer verder te slapen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct