Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kruidvat test 2v5 euro

 • Auteur
  Berichten
 • #5734687

  hallo allemaal,

  ik las overal dat de kruidvat testen zo goed waren en snel positief testen. Dus ik die 2 pakjes in huis gehaald. Ik heb ze ondertussen allemaal gedaan en geen een positief. Heb hele pijnlijke borsten en mijn temperatuur is mooi hoog. Zit wel iets voor mijn nod. Wat zijn jullie ervaringen ermee? Mijn vrouw gaat straks op pad voor andere welke kan ze beter aanschaffen?

   

  Thanks


  IDK
  Bijdrager
  #5734688 Quote

  Ik teste pas een week na nod positief! Zou over paar dagen nog eens proberen


  Svlok
  Bijdrager
  #5734691 Quote

  Kan inderdaad zijn dat je nog te vroeg hebt getest en er nog niet voldoende hormonen in je lichaam zitten. Ik zou de test over een paar dagen weer herhalen. De een test al positief voor nod, maar de ander pas na een week overtijd


  MMO
  Bijdrager
  #5734722 Quote

  De kruidvat tests gaven bij mij een heel lichte streep, terwijl de test van clearblue (niet-digitaal) duidelijk  en direct positief testte. Na drie dagen nog eens met kruidvattest geprobeerd en die gaf nog steeds een lichte streep aan.


  Maartje Muller
  Bijdrager
  #5734734 Quote

  Zelf heb ik geen ervaring met de Kv test maar met de Etos huismerk test.

  één dag na NOD getest en dat was duidelijk een streepje!

  Maar.. het verschilt ook per vrouw. De ene vrouw maakt sneller HCG aan dan de andere..

   

  Succes met wachten en testen 😉

   

  gr Maartje

  #5734763 Quote

  Hey,

  ik heb van morgen getest met early van kruidvat. Nog steeds negatief. Morgen is mijn nod. Vannacht zelfs wakker geworden van pijnlijke borsten. Toch raar zo je zou denken dat er dan al genoeg hormoon rond gaat. Heb nooit last van mijn borsten bij menstruatie of eisprong.

  We wachten af.

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  JomieJW
  Bijdrager
  #5734764 Quote

  Het kan zijn dat je lichaam je voor de gek houdt, omdat je zo graag wilt. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat het gewoon raak is! Er zijn genoeg vrouwen die pas ruim na de NOD positief testen, het hCG in je urine stijgt elke twee dagen het dubbele geloof ik.

  Dus iedere dag testen haalt totaal niet uit. Ik adviseer om over een paar (lees: 3-4 dagen) nogmaals te testen als je menstruatie dan nog niet doorgezet heeft. Bij voorkeur ook met ochtendurine omdat dat het sterkst is. Succes!


  Marijke1984
  Bijdrager
  #5735180 Quote

  Ik mijn eerdere zwangerschappen allebei goed kunnen  testen met de kruitvat testen maar idd pas na de NOD goede en duidelijke tests.

  Succes groet marijke

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct