Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kwaaltjes of gekmakerij..?

 • Auteur
  Berichten

 • MamaMD
  Bijdrager
  #10188881

  Hallo dames,

  Waarschijnlijk hebben jullie vragen als deze al heel vaak voorbij zien komen, en ik durfde hem daardoor ook niet te stellen.

  Maar ik krijg het niet uit mijn hoofd.

  Van 28 maart t/m 3 april was mijn vruchtbare periode.

  We hebben 30,31 en 3 april seks gehad.

  Vanaf  3 april t/m vandaag aan toe heb ik vanallerlei kwaaltjes.. 

  Het begon met wat menstruatiekrampjes en kwam elke dag wat bij..

  -pijnlijke borsten/tepels

  - menstruatiekrampen 

  -lage rugpijn

  - vlagen met hoofdpijn

   

  Kan ik zwanger zijn??? 

  Kan ik dit dan al zo snel voelen? Want mijn nod is pas 17 april.

   

  sorry word en zo onzeker van zelf.

   


  MamaMD
  Bijdrager
  #10188883 Quote

  Krijg hem niet meer bewerkt maar ben ook ontzettend moe.


  BenB
  Bijdrager
  #10188902 Quote

  Weet je… alles kan. Bij mijn eerste zwangerschap kreeg ik 1,5 week voor mijn NOD klachten. Het leek na mijn eisprong wel of ik ongesteld moest worden. De week voor mijn NOD helemaal geen PMS klachten. Dat heb ik nu weer. Vorige week bruinige afscheiding gehad, dus ik hoop dat dat de innesteling was (ja, is vroeg. Ik weet het). Ik heb weer dat het na mijn ovulatie leek alsof ik ongesteld moest worden en nu heb ik, buiten misselijkheid en enorme vermoeidheid, nergens last van. 


  JomieJW
  Bijdrager
  #10188987 Quote

  Toen ik de eerste keer zwanger was, had ik pas vanaf NOD kwaaltjes. En in mijn geval waren dat dus krampen en het idee alsof ik mega ongesteld was, alleen het bloedverlies bleef uit… Week later test gedaan en bleek ik zwanger te zijn. Bij de tweede zwangerschap voelde ik direct na de innesteling al dat ik zwanger was, dus met 3 weken zwangerschap. Weer hetzelfde, het gevoel alsof ik ongesteld was. Ik heb toen uiteindelijk 6 dagen voor NOD een heel licht positieve zwangerschapstest gehad (en rekening mee gehouden dat het alsnog mis kon gaan). Gelukkig is het kindje gebleven en ben ik nu 20 weken onderweg. 

  Het lijkt mij echt heel erg vroeg om vanaf je vruchtbare periode iets te voelen. Het duurt namelijk een paar dagen voordat de bevruchtte eicel in je baarmoeder terecht komt en dan duurt het ook weer even voordat het goed en wel ingenesteld is. Dus vanaf je eisprong / vruchtbare periode kun je echt nog niks voelen, want dan is er eigenlijk nog niks aan de hand. Een week voor NOD zou ik logischer vinden, maar daar zit je echt nog te ver vanaf, naar mijn mening. Natuurlijk hoop ik wel voor je dat het raak is 😉


  Humpje
  Bijdrager
  #10188990 Quote

  Hier een beetje hetzelfde. Vorig weekend eisprong gehad en sinds zaterdag avond krampen die steeds langer aan blijven houden.

  ben ook mega moe. Ben ergens bang dat ik mezelf alleen maar gek aan het maken en het daardoor alleen maar erger wordt zeg maar…mijn nod is vrijdag dus hoop dat ik het volhoud om te wachten 😉


  Ma Belle
  Bijdrager
  #10188994 Quote

  Oh mijn nod is ook vrijdag en ik heb ook krampen sinds de ovulatie. Sinds gisteren ook licht misselijk. Ik ga er maar vanuit dat ik mezeld voor de gek hou dan ben ik ook niet al te teleurgesteld. 

  Wachten jullie netjes tot de nod met testen? 

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Humpje
  Bijdrager
  #10189001 Quote

  Lolalilule, ik probeer het wel maar weet niet of het gaat lukken haha. Spannend hè….?

  misselijk ben ik niet echt. Ik heb 2,5 jaar terug een gastric bypass gekregen dus soms weleens wat misselijk daardoor. Merk niet dat de misselijkheid erger is dan anders.


  MamaMD
  Bijdrager
  #10189072 Quote

  Had gisteravond in bed met mezelf afgesproken dat ik het los zou laten en het wel zou zien over n weekje..

  sta ik vanmorgen op met druppeltjes bloed in mijn ondergoed.

  kan wel janken, wil gewoon zo graag


  Suussske
  Bijdrager
  #10189078 Quote

  MamaMandyD, dat is toch juist positief? Je zit een week voor je NOD, dan kan dit best een innesteling zijn!:) Wellicht dus goed nieuws, even afwachten of het bij één druppel blijft.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct