Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lage Amh Waarde

 • Auteur
  Berichten

 • Mereltje
  Bijdrager
  #10572180

  Hallo allemaal,

  Zijn er hier vrouwen die bekend zijn met een lagere AMH-waarde? Is het gelukt om zwanger te worden?
  Hier heb ik pas te horen gekregen dat mijn AMH-waarde 0,5 is. Schijnt laag te zijn en maak me nu toch zorgen of het nog gaat lukken, aangezien we al een jaar aan het proberen zijn zonder resultaat.

  Vroeg me af of iemand hier die waarde iets zegt?

  Dank alvast, groetjes,
  Merel


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10572182 Quote

  Ben je onder behandeling ergens? 0.5 is inderdaad laag en de kans dat een fertiliteitstraject slaagt is ook klein. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Heeft je gynaecoloog oid aangegeven welke opties er nog mogelijk zijn?


  Mereltje
  Bijdrager
  #10572184 Quote

  Nog niet onder behandeling, wel een gesprek gehad. Ik kreeg van de arts juist te horen dat IVF wel een redelijke kans van slagen heeft. We mogen het zelfs nog een paar maanden op de natuurlijke manier proberen. Maar goed, jij hebt dus begrepen dat de kans van slagen klein is?


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10572186 Quote

  @Mereltje,

  Goede vriendin van mij kwam er ook achter dat zij zo’n lage AMH waarde heeft en dus vervroegd in de overgang zal raken. Zij heeft 3 ivf pogingen gedaan maar bij elke poging waren er amper eitjes om er een embryo van te laten maken. Ik weet er de details niet van want is niet een onderwerp waar zij graag over spreekt, maar wellicht zijn er succesverhalen op dit forum van andere vrouwen en mag je evengoed binnenkort toch starten met een traject en krijg je wat duidelijkheid! Veel succes in elk geval!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct