Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lage Rugpijn

 • Auteur
  Berichten

 • Anoo
  Bijdrager
  #10201716

  dag dames, ik zit met het volgende..

  vorige week maandag en dinsdag positieve ovu testjes gehad. Nu één week later had ik ineens hevige lage rugpijn tijdens het winkelen. Hield een paar uurtjes aan en vandaag voel ik niks meer. Iemand die dit herkend of ook had, ik zou volgende week dinsdag nod hebben dus te vroeg om te testen.. voor de rest geen ongi krampen of iets.. ook na de eisprong paar dagen beetje witte afscheiding gehad, ik ben al een jaar bezig en word er helemaal gek van… 🙁 


  Anoo
  Bijdrager
  #10201943 Quote

  Iemand ??…. 


  Yres
  Bijdrager
  #10201973 Quote

  Hey Anoo,

  Wat vervelend he, die onzekerheid! 

  Rugpijn heb ik helaas altijd voor mijn nod, dus geen idee of dat een goed of ‘slecht’ teken is. Nu ook weer, waarvan vanmorgen echt heftig. Onze ei’tjes lopen trouwens synchroon, Haha! Had ook de 7e en 8e eeen positieve ovulatietest. Al verwacht ik mijn nod tussen zaterdag (28d) en maandag (30d).

  Had vandaar wat buikpijn en steekjes, icm rugpijn, vandaar dat ik jouw berichtje tegenkwam hier.  

  Zit denk ik niets anders op dan duimen en wachten! 


  Anoo
  Bijdrager
  #10201996 Quote

  Oh dan zal ik dubbel duimen voor ons!ahaja amai die onzekerheid word je helemaal gek van..

  jaa ik denk dat ik gewoon ongesteld ga worden, ookal had ik voorbije maanden geen last van rugpijn.. had ergens gelezen dat het een innesteling kon zijn maar daar ga ik niet op rekenen.. in welke ronde zit je als ik vragen mag, bij mij is het bijna een jaar en volgende week naar de gyne Xx


  Yres
  Bijdrager
  #10202005 Quote

  Jaa, ik zal ook dubbel duimen! 

  Maar denk inderdaad ook dat ik weer ongesteld ga worden. Zo’n buikpijn voorspelt meestal ook niets goeds bij mij. Maar we gaan het zien! 

  Wij zijn in augustus 2018 gestopt met de pil, dus de ronde die eraan zit te komen is alweer de tiende! Aan het begin wel eerst een gekke ‘lange’ cyclus van 36 dagen (denk ontpillen?) en daarna een aantal maandjes een beetje aangekeken van ‘we zien wel’. Pas daarna echt een beetje gelet op wanneer ik de ovulatie zou verwachten enzo. Afgelopen maand is wel pas de eerste maand geweest dat ik echt trouw mijn ovulatie ben gaan zoeken met ovulatiestrips.

  Hoe is het bij jou allemaal verlopen? Test jij al vaak met die ovulatiestrips? 

  Wel heel spannend om naar de gyne te gaan. Die afspraak gaat dan alleen door als je niet ongesteld wordt denk ik? Ik zal dat ook wel gaan doen als het nog een aantal maanden blijft duren, maar wil eerst ook de ovulatie goed in beeld hebben, want die viel deze maand toch later dan gedacht! 

  Heb je verder buiten de rugpijn ook last van klachten of valt het mee? 


  Anoo
  Bijdrager
  #10202024 Quote

  Hoop dat de buikpijn tog nog op iets goeds uitdraait!🤞🏻

  Ik weet eigenlijk niet zo goed of de afspraak dan wel doorgaat als ik tog nog ongesteld word( is mijn eerste onderzoek dat ik ga doen)en heb er redelijk lang op moeten wachten hmm..

  ik heb verder eigenlijk geen klachten, had de eerste dagen na men eisprong wel wat afscheiding maar is nu ookal gestopt. Maar dit heb ik elke maand zo, en draaide daarna altijd uit op menstruatie.. nu gisteren rugpijn maar verder niets en weet niet of dat een goed of slecht teken is. Ik ben in juli gestopt met de pil, dus ongveer even lang toevallig haha 

  ik heb de eerste maanden nadat ik gestopt ben met de pil geen ovulatietesten gebruikt, maar nu sinds nieuwjaar elke maand en elke maand toont die me aan welke dagen ik vruchtbaar ben. Heb die van clearblue gebruikt, en soms die van de action. Is wel handig,omdat je daarna ook ongveer kunt weten wanneer je ongesteld moet worden ( bij mij na 14 dagen)

  ben je van plan om eerder al te testen of ga je mooi afwachten? 

  Ik ken je niet maar wens je egt ontzettend veel geluk❤️

   

   

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Yres
  Bijdrager
  #10202062 Quote

  AH super lief! Jij ook super veel geluk! Je leeft zo in elkaars verhaal hè, omdat het herkenbaar is.

  Vind het wel echt grappig dat we echt bijna hetzelfde trajectje volgen, scheelt echt maar weinig!

  Wel goed om te weten wanneer je eisprong precies is! Ik had ooit die van de action eens geprobeerd, maar omdat dat er maar 5 zijn had ik telkens een streepje dat lichter was dan de test. Nu heb ik gewoon wat (50st! Haha) van die dipsticks gekocht, zodat ik een kalendertje bij kon houden. Werkte prima! 

  Heeft jouw man/vriend trouwens ook al testen gedaan of doen jullie dat traject samen?

  Voor nu ‘aftellen’ en wachten. Hopelijk kunnen we elkaar goed nieuws geven over 5-6 dagen! Ik heb met mezelf afgesproken: ten vroegste zondag testen als er nog niets op gang is gekomen, maar ik heb wel een aantal testen liggen, dus wie weet wordt het toch eerder als ik me niet kan inhouden, Haha! En jij? 

   


  Anoo
  Bijdrager
  #10202067 Quote

  Jaa en is echt fijn om er met iemand over te kunnen babbellen die je begrijpt en hetzelfde meemaakt.

  Oh wel handig met zo een kalender, ik schreef telkens de datum op die testjes zodat ik ze dan kon vergelijken ahah.

  Nou tzit hem zo, we hebben ons bijde nog niet laten onderzoeken en dergelijke. En we hebben afgesproken dat als ik langs de gyne ben geweest,hij zich dan ook laat nakijken. Maar ik heb wel al een bloedonderzoek laten doen en kwam te weten dat ik een vitamine te kort heb en weet niet of het misschien impact heeft gehad tot nu toe? 

  Hoe zit het bij jullie, hebben jullie je laten testen 

  Ja wat spannend probeer nog maar vol te houden tot zondag ahah ik denk dat ik zal afwachten tot dinsdag hihi en ik heb mezelf al voorgenomen dat het niet raak is zodat ik me zelf niet teleur stel( wel nog steeds hoop haha!) 

  ik zal je wel zeker op de hoogte houden van wat het nu uiteibdelijk is geworden, jij ook? Ahah en als er nieuwe ‘ klachten’ zijn bijgekomen


  Yres
  Bijdrager
  #10202096 Quote

  Ja, dat is zeker fijn! Je hoort toch altijd al snel de ‘succesverhalen’ van: oh in de eerste ronde was het al raak! Aan het begin dacht ik toen echt: oh shit, bij ons duurt het dan wel erg lang… Ik heb ook best wat mensen in de familie die al kinderen hebben en dan vooral twee vlak na elkaar. Dat lijkt allemaal zo makkelijk te gaan! Zelfs iemand die stomweg een paar x de pil was vergeten en raak! 

  Gelukkig lees je dan ook dat het wel ‘normaal’ is dat sommigen er gewoon wat langer over doen. Één vriendin van me zei ook dat het bij haar een half jaar duurde, dus toen was ik bij jezelf aan het begin gefixeerd op dat het tegen die 6e ronde wel gelukt moest zijn. Toch niet! Neem mij ook wel voor om als het raak is wat mensen in de omgeving te scholen dat het toch wel eventjes kan duren en  dat de ‘wanneer kindjes’-vraag wel confronterend kan zijn als dat zo is. 

  Hopelijk valt de teleurstelling dit keer mee en wordt dat een positieve test! Ik kan gelukkig elke maand wel nog redelijk snel denken: we zijn gezond, hebben het goed en ben echt heel gelukkig met mijn man, dus op de dag van de menstruatie mag je chagrijnen en teleurgesteld zijn, maar daarna gaan we vol goede moed voor een volgende ronde. En soms toch ook stiekem denken: we hebben nu toch wel een makkelijk leven, kunnen gaan en staan waar we willen, lekker actief reizen en de aandacht aan elkaar besteden. Met een baby of eigenlijk een kind van iedere leeftijd gaat dat toch minder vanzelf. Dat troost dan ook wel een beetje als het dan weer een ronde niet is gelukt.

  Mijn man heeft zich wel laten testen. Dat was in orde. Zo blij dat hij was, want hij maakte zich wel zorgen! Nu spookt bij mij af en toe wel de gedachten dat het dan aan mij moet liggen als het niet lukt… dus in dat opzicht wel fijn dat jullie wat sneller elkaar laten testen! 

  Haha, ja zondag en dinsdag lijken een eeuwigheid zeker! Gelukkig is het hier redelijk druk met werk, dus veel tijd om erover te piekeren is er niet. Al voel ik wel al echt ieder steekje en dingetje. En hoe meer ik denk: ben ik nu misselijk, zijn mijn borstel nou wel of niet gevoeliger, ruik ik beter etc.? Hoe meer je je dat inbeeld! Gekkigheid! Haha

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct