Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lage Waarde

 • Auteur
  Berichten

 • Missrammstein
  Bijdrager
  #10549934

  ik ben volgens mijn flo app 5 weken en 2 dagen. volgens mijn bloedtest is mijn waarde 337 is dat goed ik ben 4 dagen laat met mijn ongesteldheid? is dit een goede waarde of is dit te laag ben bang voor een miskraam. heb er al 2 gehad in het verleden.

  #10549987 Quote

  Dat is zeker niet laag hoor! Ik had heel vroeg bloed laten prikken en had een score van 90 ofzo en ben inmiddels 22 weken zwanger van een gezond meisje!


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10550023 Quote

  Een hcg waarde zegt op zich niet zoveel want niet iedereen maakt het even snel aan, op dit moment zegt het vooral wat of de hormoonwaarde toeneemt of niet, en deze waarde is ook overduidelijk zwanger. 😉 Wordt je hcg binnenkort nogmaals gemeten? Dan zou het ongeveer elke 2-3 dagen moeten verdubbelen tot je ongeveer 6 weken bent. 

  Tenzij je een lange luteale fase hebt (periode van eisprong tot menstruatie) zou het goed kunnen dat je bijvoorbeeld nu pas 4+4 bent of zelfs wat minder ver (als je een kortere luteale fase hebt). Waarschijnlijk kom je er pas met de termijnecho achter hoe ver je precies bent nu, maar het maakt op een paar dagen niet zo veel uit.

  Hopelijk mag het deze keer wel allemaal goed gaan!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct