Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lange Cyclus 3

 • Auteur
  Berichten

 • ElkeH
  Bijdrager
  #10078512

  Hoi Dames,

  ik ben heel onervaren op dit gebied. 

  ik ben eind febr gestopt met de pil heb toen mijn intrekkings bloeding gehad en werd daarna na precies 41 dagen ongesteld.

  En nu ben ik vandaag op dag 40 weer ongesteld geworden. 

  Kan het zijn dat ik een lange cyslus heb? Of is er iets niet goed?

  Wie heeft ervaring?

   

  Liefs 


  Mali
  Bijdrager
  #10078563 Quote

  Hoi!

  Ja dat kan zeker. Het kan zijn dat je standaard een lange cyclus hebt, het kan ook zijn dat je cyclus gewoon nog in de war is en dat je volgende cyclus ineens veel korter is. Bij sommige dames duurt het wel een jaar of langer voordat ze eindelijk regelmatige cyclussen krijgen.

   

  ikzelf ben anderhalf jaar bezig geweest om zwanger te worden en ben in die anderhalf jaar 7 keer ongesteld geweest. Geen cyclus even lang maar wel allemaal hoger dan gemiddeld 


  Curvy Girl
  Bijdrager
  #10078585 Quote

  Ik had de afgelopen maanden ook een hele lange cyclus, gemiddeld 39 dagen met een uitschieter naar 44 dagen! Het kan dus!

  echt ging het bij mij andersom, het eerste jaar na stoppen met de pil kon je de klok erop gelijk zetten, en na 10-11 maanden werd ik steeds onregelmatige en dus ook steeds langer! Wat niet fijn was omdat we toen juist gingen proberen zwanger te worden. Nu is het gelukt met behulp van ovulatietesten, want er was geen peil op m’n ovulatie te trekken…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct