Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lange Cyclus 8

 • Auteur
  Berichten

 • BRW
  Bijdrager
  #10481855

  Hi, 

  Sinds mei gestopt met de pil na bijna 10jaar slikken. De 1ste menstruatie was op tijd zo rond 28/29ste dag, de 2de op dag 35 en nu zit ik op ronde 3 te wachten en zit al op dag 36. Ik heb al een test gedaan die is negatief. Nu heb ik gelezen over Teunisbloemolie, zijn er hier dames die er ervaring mee hebben? Of misschien andere tips om mijn menstruatie eerder te laten starten. 

  Bedankt alvast! 

   


  MrsYellows
  Bijdrager
  #10481863 Quote

  Klinkt als mijn cyclus toen ik na 15jaar en 5jaar pil doorslikken stopte. Ik bleek milde vorm van PCOS te hebben.
  Heb je je ovulatie toevallig ook getest?
  En geef je lichaam even de tijd om te ‘ontpillen’


  Pietepad
  Bijdrager
  #10481868 Quote

  Ik slik al jaren Teunisbloemolie om mijn cyclus te stabiliseren (en mijn pms) en ik zweer erbij! Het helpt goes bij ontpillen en een gezonde cyclus te ontwikkelen! Neem wel koudgeperste van de gezondheidswinkel zoals Holland & Barret. 


  BRW
  Bijdrager
  #10481948 Quote

  @MrsYellows, 

  Oei dat klinkt niet best, ik hoop niet dat ik PCOS heb. Ik heb ook langere tijd mijn pil doorgeslikt. En indd ik moet mijn lichaam even de tijd geven…. stukje ongeduld denk ik 😅 

  Mijn ovulatie heb ik nog niet getest. Ik ben daar ook helemaal niet in thuis, dit ook omdat mijn cyclus onregelmatig is. Wanneer is dit dan beste te testen?


  BRW
  Bijdrager
  #10481950 Quote

  @Pietepad, bedankt voor je reactie. Ik ga eens kijken! 

  #10482037 Quote

  Hier ook 15 jaar lang pil geslikt. Toen heel onregelmatig. Na 8 maanden bleekik zwanger dus alsnog heel snel gegaan. Je mag bij de ha aankloppen als je cyclus 40 dagen of langer gaat worden geloof ik. Maar ik zou je lichaam meer de tijd geven. 15 jaar is heel lang he

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  BRW
  Bijdrager
  #10482049 Quote

  Bedankt voor je reactie. Dat klinkt al beter, na 8maanden zwanger. We gaan het zien bij mij, ben nu pas in maand 3 dus moet het zeker de tijd geven. Alleen stukje ongeduld is dat hier 😅

  En mijn pil heb ik ongeveer 10jaar geslikt, ook hele lange tijd. 


  Beertje
  Bijdrager
  #10482263 Quote

  Hi,

  Ik heb ook > 15 jaar de pil geslikt en ben nu ongeveer 1 jaar gestopt. Mijn cyclus is nog steeds heel onregelmatig, maar ik kan wel elke maand mijn eisprong vinden met ovulatietesten. Wel is het vervelend natuurlijk als je cyclus steeds heel lang duurt. Ik zit ook op de 40 dagen ongeveer. Hierdoor heb je op jaarbasis ook een stuk minder kansen. Maaaar.. dit hoeft natuurlijk bij jou niet zo te gaan. Geef je lichaam het eerste halfjaar even de tijd om te ontgiften.


  BRW
  Bijdrager
  #10482481 Quote

  Bedankt voor je reactie. Wanneer weet je dat je ei sprong begint? Lijkt mij niet dat je die dagelijks test?  Ik moet het idd ook de tijd geven. Alleen nu ik op dag 40 zit ga je steeds meer aan je eigen lichaam twijfelen. Omdat de wens zeer groot is. Maar ik moet de rust erin vinden en mijn lichaam zijn werk laten doen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct