Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lange Cyclus En Zwangerschapskwaaltjes 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10208532

  Lieve meiden,

  Ik ben nu op mijn cyclus dag 36. 2 maanden geleden had ik een uitschieter van 46 dagen en toen kreeg ik mijn mentruatie.

  Wat mij dit keer opvalt is dat mijn tepels heel gevoelig zijn. Dat heb ik nooit gehad voor mijn mentruatie. Ik heb ook hoofdpijn, ik slaap in de middag opeens. Ik heb al zooooo vaak testjes gekocht, ik weiger nu weer één te kopen zo vroeg. Uit ervaring weet ik dat je lichaam je soma voor de gek kan houden en dat je menstruatie toch door komt. Iemand ook ervaring hier mee? 


  JomieJW
  Bijdrager
  #10208541 Quote

  Niet om vervelend te doen, maar ik vind dag 36 nog niet heel lang. Maar dat komt omdat ik van mezelf erg lange en onregelmatige cycli heb (gemiddeld tussen 40 en 56 dagen met een enkele keer een meevaller van 34 dagen). In de maanden dat ik was gestopt met de pil werkelijk alle symptomen gehad, tot ik in de laatste maand alleen maar het idee had dat ik ongesteld moest worden. Maar dan al een week lang. Op verzoek van manlief uiteindelijk een test gedaan en ik bleek zwanger. Hele verrassing natuurlijk, want ik dacht écht dat mijn menstruatie eraan zat te komen. Dit was in 2017, ondertussen een dreumes van 20 maanden rondlopen. En 28 weken zwanger van de tweede. Ook deze keer hetzelfde: geen kwaaltjes, maar alleen het gevoel van een naderende menstruatie. 😉 Dus in mijn geval zeggen kwaaltjes echt helemaal niks en komen de ergste kwaaltjes pas vanaf week 6 à 7.

  #10208550 Quote

  Ik ben in oktober 2018 gestopt met de pil. Sindsdien waren mijn cyclusen: 27-30-30-32-43-23-36 en nu in afwachting van de volgende. (43 was mijn langse cyvlus excuses voor de fout). Ik vind dit zo vervelend… ik weet niet wat ik moet verwachten. Wanneer zal ik testen denken jullie? ik dacht aan als ik op cyclus dag 48 ben. Ik heb een opgeblazen gevoel en alle andere kwaaltjes vind ik niet eens zo gek want dat kan je ook voor je menstruatie hebben. Maar dat me borsten gevoelig zijn vind ik wat gek. Maar nogmaals je lichaam kan je zeeer voor de gek houden…

  #10208613 Quote

  Om je nog meer te demotiveren: ik heb ook hele lange cycly en er is bijna geen enkel kwaaltje wat ik niet voor een menstruatie heb gehad. Dat varieert bij mij per maand… Dus gevoelige tepels zijn ook heel normaal. 

  #10208646 Quote

  Oh oke, nou dat laat ik het hierbij het zal wel tussen mijn oren zitten. Ik ga rustig wachten op mijn menstruatie en me zelf afleiden tot het doorkomt. Dank jullie wel meiden!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct