Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Lange Onregelmatige Cyclus

 • Auteur
  Berichten

 • Daniëllebritt
  Bijdrager
  #10201584

  Goedenavond,

  Sinds januari in mijn spiraal eruit. Na 59 werd ik ongesteld. Nu op dag 57 en nog steeds niks te bekenen van een ongesteldheid of zwangerschap meer vrouwen last van lange cyclussen? Maak me een beetje zorgen dat het zo lang duurt.

  Gr Daniëlle 


  JomieJW
  Bijdrager
  #10201603 Quote

  Een tijdje geleden heeft iemand anders hier ook een onderwerp op geopend. 😉 Ik ben zelf bekend met lange, maar ook ongeregelmatige cycli. Iedere maand is het maar de vraag wanneer het komt. De langste duurde 56 dagen, de kortste 32. Maar de meeste zitten tussen de 40 en 45 dagen gemiddeld. Zelfs met deze rare cycli ben ik nu voor de tweede keer natuurlijk zwanger (en ook twee keer vrij snel zwanger geworden) dus het kan gelukkig wel! Het lastigste wat ik aan een lange cyclus vind, is dat ik dus in een jaar minder vaak kans heb om zwanger te worden dan iemand die een regelmatige cyclus van 30 dagen heeft bijvoorbeeld. Maar ondanks alles dus wel elke keer gewoon een eisprong… 

  Bij het andere onderwerp genoeg medestanders in ieder geval, dus hopelijk reageren zij hier ook zodat jij ook wat ervaringen kunt delen met anderen!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen