Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lange vlucht met een dreumes

 • Auteur
  Berichten

 • CaribbeanBaby
  Bijdrager
  #10340168

  Goedemiddag iedereen,

  Is er iemand hier die ervaring heeft met een autostoeltje en/of stokke reisbedje in het vliegtuig?

   

  ik vlieg deze week naar Nederland toe. (Vlucht van ruim 9/10 uur). Normaal had ik altijd zo’n babywiegje voor mijn dochter maar daar is ze nu te groot voor. Ze heeft nu een eigen stoel en kan een autostoeltje meenemen, maar heb nu ook de stokke reisbedje van iemand geleend zodat ze op de stoel zelf kan slapen. Wat is jullie ervaring? Ze is 14 maanden en ik reis alleen met haar.


  M aria
  Bijdrager
  #10340280 Quote

  Wij hebben vorig jaar met 12 maanden een vlucht van 11u gedaan. Heenweg hadden we 4 stoelen dus kon ze mooi op 2 stoelen slapen. Terug helaas geen geluk en moest ze op schoot. Ideaal was dat niet, maar we hebben t overleefd. Ik zou zelf geen autostoeltje meenemen, moet je de hele tijd mee zeulen op t vliegveld, terwijl je ook nog een peuter hebt. En voor het stokke reisbedje zou ik even bij de vliegmaatschappij informeren of je het mag gebruiken. Zou zonde zijn als je het voor niets meeneemt. 
  Ik vind het knap dat je zo’n lange vlucht in je eentje gaat doen met je dochter. Hopelijk verloopt het allemaal voorspoedig.


  Mamsell
  Bijdrager
  #10340302 Quote

  Hi. 

  Wat spannend he zo’n lange vlucht met een kleintje😁

  Wij zijn toen m’n zoontje 8 maanden was naar curaçao geweest voor 2 maanden. 

  Wij hadden niks bij ons voor hem om op of in te zitten/liggen. Hij had ook geen eigen stoel en we hebben hem op schoot gehouden. 

  Autostoel lijkt mij indd behoorlijk gesleep op het vliegveld en over het reisbedje indd even vragen of dit wel mag! Als dat mag en beetje draagbaar is zou ik daarvoor gaan. 

  Heen weg ging gesmeerd, met tablet en snackjes was hij lekker rustig te houden en heeft zich voorbeeldig gedragen. 

  De terugweg…. 

  Wat een hel 😭was een avond/nachtvlucht En hij heeft het hele vliegtuig bij elkaar geschreeuwd. Zo rot voel je je dan als ouders, we deden alles natuurlijk hem stil en rustig te houden, maar hij was moe en kon niet slapen. Regelmatig stonden er hier en daar mensen op om te kijken waar die “vervelende baby” nou precies zat😅

  Zou ook nooit meer een nacht vlucht nemen met een baby of kleine. 

  Verder een flesje voor het opstijgen en landen voor de oortjes en een opgeladen tablet of telefoon met spelletjes en filmpjes, snackjes en speeltjes.

  Verder geen tips, wel heel veel succes gewenst en dat het een fijne vlucht mag worden voor jou en de kleine. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct