Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Langer Dan 9 Maanden Ontzwangeren

 • Auteur
  Berichten

 • LittleRebel
  Bijdrager
  #10559071

  Dag lieve dames, er rust mij een vraag. Ben ik de enige die na 10 maanden na de bevalling fysiek en mentaal echt nog moet herstellen? Na 10 maanden loop ik echt nog tegen mezelf aan soms. Pijntjes, rugpijn, buikpijn, vermoeidheid etcetera. Terwijl het eigenlijk best prima ging. 

  Bvd❤️

  #10559076 Quote

  Na mijn 1e had ik pas na 15 maanden dat ik mezelf weer beetje normaal voelde. Je bent ant ontzwangeren en dan waarschijnlijk ook weer aan de anticonceptie. Zoveel hormonen tegelijk.

  Met me 2e was ik na 3 maanden weer zo goed als mezelf.

  #10559094 Quote

  Herkenbaar!! Mijn baby is 7 maanden en voel me verrrrrrre van mezelf! Denk dus ook nog wel wat tijd nodig te hebben

  #10559095 Quote

  Zeker weten niet de enige! Bij mijn oudste was ik na 1 jaar ongeveer weer meer mezelf, bij de jongste duurde het zo’n 1,5 jaar. Hoewel ik van de jongste nog steeds fysiek aan het bijkomen ben en hij is bijna 2 jaar. Maar mentaal ben ik er weer gelukkig.


  WonderAn
  Bijdrager
  #10559099 Quote

  Nee hoor, écht niet!

  Door een zware zwangerschap met bekkeninstabiliteit, bevalling én de periode daarna die écht heftig was (en waarvan ik nog steeds zowel mentaal als fysiek aan het herstellen ben) voel ik mij écht nog niet mijzelf. Mn dochter is nét 9 maanden..
  Het zal vanzelf wel weer komen… ga ik vanuit..❤️☺️


  Lizzyfrizzy
  Bijdrager
  #10559106 Quote

  Ik voelde mij na een jaar langzaam weer mezelf. Had een beetje een ritme met m’n dochter, ritme in het leven als mama en idd allerlei kwaaltjes en het nieuwe lichaam waar ik aan moest wennen.
  Dus niks geks. Geef het de tijd😊

  Lees ook: Kinderziektes met (rode) vlekjes

  Essil
  Bijdrager
  #10559108 Quote

  Bij 9 maanden was het bij mij al een stuk beter, maar pas na 1,5 jaar kwamen mijn “normale” kwaaltjes ook weer terug.

  Ik ben met die “pijntjes” bij een osteopaat geweest, die heeft mijn bekken recht gezet. Pas op, er zijn ook kwakzalvers die zichzelf osteopaat noemen maar het niet zijn.

  Even later is mijn heup bij een aparte draaibeweging ook op zijn plek geschoten, en nog veel later volgde mijn onderrug.

  Toen waren de “pijntjes” over.


  LittleRebel
  Bijdrager
  #10559139 Quote

  Dank jullie wel❤️! 

  Ik ben een mamma van 2. Ik kan mij niet meer heugen hoe lang ik bij mijn oudste bezig ben geweest met herstellen. Toen mijn oudste een jaar was bleek ik zwanger, helaas groeide het vruchtje niet. Het jaar daarop was ik zwanger van onze jongste. Dat geeft ook wel een weerslag. 

  De jongste heeft nu last van tandjes dus slaap is ver te zoeken. Ik gok dat de vermoeidheid er nu pas als het ware uitkomt. Ik ging maar door. Wat je natuurlijk automatisch doet, met heel veel liefde. Ik doe ook veel alleen.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct