Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lastige vraag

 • Auteur
  Berichten

 • MommyOfAGirl
  Bijdrager
  #10330177

  Hey iedereen , ik heb een lastige gênante vraag. 
  Ik heb spastische darmen , waardoor ik veel te maken krijg met aambeien. 
  nu door de zwangerschap is het nog erger geworden. Ik ben nu 38weken zwanger en de aambeien houden al paar weken aan en worden alleen erger. Nu heb ik zoveel bang voor de bevalling , het gaat wss nog veel erger worden erna :(. Heeft er nog hier iemand last van of last van gehad? Tijdens de zwangerschap zullen ze het niet operatief verwijderen en denk dat het alleen met dat weg gaat gaan. 
  ben hier heel bezorgd over! 

  #10330181 Quote

  Ben je er al mee naar de huisarts gegaan? Ik denk dat die je het beste kan adviseren hierover omdat hij/zij jouw problematiek het beste kent.

  #10330182 Quote

  Ik heb zelf overigens een hele grote aambei gehad na de bevalling. Heb toen curanol pillen + zalf gebruikt en na 2 weken was hij weg.

  Succes met de laatste loodjes!


  MommyOfAGirl
  Bijdrager
  #10330186 Quote

  Mijn huisarts heeft zalf voorgeschreven zonder cortizone , maar dat helpt niet. Hij zei ook dat ik er wss nog moet aan geopereerd worden omdat ik het te veel heb. Het is nu al zo erg , dus heb bang voor de bevalling. 

  #10330187 Quote

  Ik heb zelf overigens een hele grote aambei gehad na de bevalling. Heb toen curanol pillen + zalf gebruikt en na 2 weken was hij weg.

  Succes met de laatste loodjes!

  Yes, dit spul werkte bij mij beter dan dat van de huisarts. 

  wel de combinatie van zalf en pillen. Beetje prijzig maar moeite waard. 

  #10330212 Quote

  Eerlijk gezegd denk ik inderdaad dat het met de bevalling erger zal worden. Tijdens de bevalling zul je er geen last van hebben, weeën doen wel pijn. 😉 maar na de bevalling waarschijnlijk wel extra. Ik zou inderdaad ook contact opnemen met de huisarts hoe verder. Want het is wel erg pijnlijk.. Heel normaal trouwens hoor, veel vrouwen hebben het na de bevalling. Zelf ook, nu anderhalf jaar later zitten ze er nog wel, maar pijn niet meer. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Hin
  Bijdrager
  #10330251 Quote

  Ik zou ook curanol zalf en pillen gecombineerd proberen. Werkte hier erg goed.


  MommyOfAGirl
  Bijdrager
  #10330356 Quote

  Maar dat zal je niet mogen gebruiken tijdens de zwangerschap zeker? 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10330365 Quote

  Hi! Hier 25 weken zwanger en de eerste (kleine) aambei te pakken. Ben meteen begonnen met curator zalf én tabletten in overleg met de VK. En dat mocht van haar dus gewoon tijdens de zwangerschap.

  Andere tip die ik lees is sprayen met neusspray. Op de aambei dus. Dat spulletje wat er in zit zorgt ervoor dat het weefsel intrekt geloof ik. 

  Ik zou als ik jou was vast beginnen ermee, kans is groot dat het met de bevalling wel nog wat erger wordt maar beginnen met behandelen kan denk ik geen kwaad en brengt misschien nog wat verlichting voor de bevalling start. Dat hoop ik in ieder geval voor je want het is knap vervelend! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct