Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Late eisprong kun je dan nog zwanger worden?

 • Auteur
  Berichten

 • kellebel
  Bijdrager
  #10209230

  Hallo meiden,

  Ik heb een vraagje aan jullie, misschien dat 1 van jullie hier ervaring mee hebben. Ik heb een gezond zoontje van bijna 3 jaar. Wij zijn vorig jaar april gestopt met anticonceptie. Ik heb een spiraal gehad. Tot heden nog niet zwanger geworden.. In Januari dit jaar een miskraam van 5 weken gehad.. Ik loop sinds begin mei bij de fertiliteit zij wilde mijn Cyclus gaan volgen. Mijn Cyclus is op zich best wel onregelmatig van 30 dagen soms tot 31 of 33 dagen. Nou hebben ze 2 weken terug gezien dat er 2 eitjes aan het groeien waren. 3 dagen later mocht ik terug komen voor een echo maar de eitjes waren gestopt met groeien.. Waren weg.. Dus ik mocht bloed gaan prikken om te kijken of er een eisprong is geweest. Uitslag was dat ik geen eisprong heb gehad. Maar gisteren weer een echo gehad en er was weer een ei gaan groeien die was gisteren 17,5 mm en slijmvlieslaag was 7,9 dat is heel goed! Maar het vreemde is ik zit vandaag op dag 31? Zou ik dan wel zwanger kunne worden met een late eisprong? De arts verwachte dat ik vandaag een eisprong zou hebben (hoop ik echt) Iemand die mijn vraag kan beantwoorden of het zelfde heeft meegemaakt?


  Mamaxx
  Bijdrager
  #10209238 Quote

  Als je daadwerkelijk een eisprong hebt kun je zeker zwanger worden!

  Hopelijk lukt het!


  Moontjes
  Bijdrager
  #10209343 Quote

  Dat kan zeker hoor! Bij mijn vorige zwangerschap (wat helaas mk is geworden) bleek ik rond dag 52 mijn eisprong te hebben gehad. Deze zwangerschap (nu 33 weken) bleek ik rond dag 30 mijn eisprong te hebben gehad. Lange cyclus zegt niets over de eisprong, het duurt alleen allemaal wat langer…

  Hopelijk ben je snel zwanger!


  jannekevs
  Bijdrager
  #10209366 Quote

  Dat kan zeker! Ik had ook een hele late eisprong en kwam daar (gelukkig) vrij snel achter. Toen ik wist waarneer deze was raakte ik dezelfde maand nog zwanger. Hou hoop! Succes! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct