Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Leeg vruchtzakje 6,2 weken

 • Auteur
  Berichten

 • Vrouwke
  Bijdrager
  #10251901

  • Hoi dames, 

   afgelopen week eerste echo gehad (inwendig) dacht zelf dat ik 6,5 weken was. Tijdens de echo was er een leeg vruchtzakje te zien 

    ben er zo verdrietig van had zo gehoopt dat er iets te zien was. Verloskundigen had het vruchtzakje gemeten en zij gaf aan dat ik 6,2 weken zwanger ben dus een paar dagen verschil. Ik mag over een week terug komen voor een vervolg echo. Ik ben zo bang dat er weer niks te zien is. De verloskundigen gaf me ook maar 15% kans dat er volgende week wel iets te zien is. Ook omdat in het vruchtzakje geen verdikking zat waar misschien toch het kindje nog kan zitten. Is de echo dan toch te vroeg geweest? Of moet ik me maar op het ergst voorbereidden? De hormonen gieren door me lichaam is echt zo gek. 

   X vrouwke

    


  Puckabella
  Bijdrager
  #10251935 Quote

  Hoi.

  Ik heb het bij mijn vorige zwangerschap ook gehad. Een week later was er bij mij wel wat te zien. Ik was minder ver zwanger dan dat ik had berekend..

  Die week was erg lang maar het kan dus wel 


  Puckabella
  Bijdrager
  #10251946 Quote

  Hoi.

  Ik heb het bij mijn vorige zwangerschap ook gehad. Een week later was er bij mij wel wat te zien. Ik was minder ver zwanger dan dat ik had berekend..

  Die week was erg lang maar het kan dus wel daarna nog een positieve echo.

  Succes! Ik hoop voor je dat ze zich vergist hebben 


  Kirstenn
  Bijdrager
  #10252219 Quote

  Ik ben nu 20weken zwanger.

   

  Bij de eerste echo was er een gevuld vruchtzakje te zien. 2de echo was er een leeg vruchtzakje te zien. Dus een miskraam. Na 4 weken gewacht te hebben met spoed naar t zkh gestuurd ivm hevige buikpijn. Bij de echo bleek dat er gewoon een kindje groeide. Toen 10.5w. 

  Mijn baarmoeder lag naar achter gekanteld waardoor de inhoud wss naar achter is geschoven zeg maar. 


  Liekeg
  Bijdrager
  #10252248 Quote

  Ik ben nu bijna 15 weken zwanger heb met 6 weken en een dag een lege echo gehad. Kreeg de pillen al mee om het op te wekken. Maar had steeds wel bloedgeprikt om het hcg te controleren verdubbelde steeds maar niet binnen de tijd. Opeens was er een tweede vruchtZakje erbij. Deze was steeds niet gezien bij me vorige echo. Ik twijfelde en durfde nog niet de pillen te gebruiken mocht nog 1 keer bloedprikken 2 dagen later gedaan hcg meer dan verdubbeld. Dinsdag dus leeg vruchtZakje + nieuw klein leeg vruchtZakje. Vrijdag dus 3 dagen later zat er opeens een vruchtZakje met dooierzak en kindje met kloppend hartje. Dus wil er mee zeggen geef de hoop nooit op. 


  Vrouwke
  Bijdrager
  #10252315 Quote

  Hoi dames,

  Bedankt voor jullie reactie.

  geeft me al weer wat meer hoop 🙏🏻

  Hadden jullie dat dan ook dat het vruchtzakje aan de binnenkant helemaal geen verdikkig had? 

  Het is wel heftig zeg dat jullie meteen pillen mee kregen om het op te wekken zonder dat er nog een keer extra naar werd gekeken.

  als er bij mij woensdag nog niks te zien is word ik doorverwezen naar een gynaecoloog voor een second opinion voor ik pillen mee naar huis krijg. Ze moeten dat protocol bij iedereen doen, dat zie je nu wel dat het wel goed kan zijn. 

   

  Dikke kus vrouwke

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Liekeg
  Bijdrager
  #10252889 Quote

  Nee bij mij was niks geen verdikking te zien het leek dus echt niet goed. Maar twijfelde zelf. Daarom ook toen nog niet de pillen gebruikt 


  Vrouwke
  Bijdrager
  #10252912 Quote

  @liekeg gelukkig dat je dat dan toen niet gedaan hebt. Maar ik vind het nog zo erg dat ze jou al pillen mee hadden gegeven. Ze zullen zich nu wel schamen zeker? Ik heb toch een beetje hoop nu nog. Morgen avond zal ik het weten. 


  Liekeg
  Bijdrager
  #10252985 Quote

  Ja ze belde me meteen later om excuses aan te bieden. Hopelijk heb je morgen toch nog een goede echo. En anders hopelijk snel weer in verwachting van wel een goede zwangerschap. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct