Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Leeg vruchtzakje

 • Auteur
  Berichten
 • #5714617

  Dag meiden,

  Ik ben vandaag 5 weken zwanger en heb nog eigenlijk geen symptomen. Nu heb ik verhalen gelezen over een leeg vruchtzakje en ik kan nergens vinden of dit een veel voorkomend is.

  Ik ben enorm onzeker en ik kan gewoon totaal niet genieten van mijn zwangerschap.

  Heeft iemand enig idee hoe vaak dit voorkomt.

  Is dit een normale gedachtengang of ben ik compleet gek aan het worden hihi. Ik ben nl. Zwanger geworden door clomid en ik ben gewoon bang op nog een teleurstelling.


  Nikki van Haren
  Bijdrager
  #5714621 Quote

  Ik snap je hoor! Heb zelf vorige week donderdag een echo gehad en alleen een vruchtzakje gezien zonder vruchtje nog, me gyn zei er verder niks over alleen dat het nog te vroeg was dus moet over 2 weken terug komen en dan kijken ze weer. Ik vroeg nog of het normaal was rond deze tijd en ze zei van wel. Toch ben ik nog steeds ongerust maar ik denk dat we dat allemaal wel hebben. Heb je zoiets al eerder mee gemaakt dat je er zo bang voor bent?

  #5714630 Quote

  Nee dit is mijn eerste zwangerschap. Ik heb een behoorlijk vervelende tijd achter de rug met duphaston om een menstruatie te krijgen en Clomid om een eisprong te krijgen. De eerste ronde Clomid sloeg niet aan en de 2e wel met deze zwangerschap tot gevolg. Mijn vriend zegt ook je leest te veel dat is ook wel zo, maar de meeste meiden zijn met week 5 al ziek, zwak en misselijk en ik ben alleen een beetje moe en ontzettend zere tepels.

  Ik kan nu alleen nog maar (af)wachten en dat vind ik zo erg.

  Hoe ver ben je?? Ik hoop voor de dat je de volgende echo een mooi vruchtje ziet met een kloppend hartje!


  Nikki van Haren
  Bijdrager
  #5714635 Quote

  Ik heb verder ook weinig klachten hoor, indd de zere tepels en iets moeier dan normaal en heel soms misselijk. Maar de horrorverhalen van overgeven en dood ziek zijn nog totaal niet haha. Ik denk dat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Al blijft het altijd spannend. T komt vast goed! Ik ben nu een week of 6, maar vorige week donderdag dus een echo gehad met alleen een vruchtzak omdat het te vroeg was om meer te zien dus zeker weten doe ik het niet. Mijn cylus is ook niet gelijk omdat ik een half jaar geleden een oparatie heb gehad en me eileider verwijderd is. Het is ook allemaal afwachten maar ben ook doods bang hoor, probeer het alleen niet de overmacht te krijgen want stress is net zo slecht voor je.

  #5714640 Quote

  Och jeetje wat een heftig verhaalt

  Weet je wat het gewoon bij mij is, mijn gevoel zegt gewoon dat er niks zit.

  Ik duim voor je!!


  Lytsmantsje
  Bijdrager
  #5714643 Quote

  Wanneer krijg je de eerste echo?

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #5714647 Quote

  6 februari. Ik had mijn eisprong rond de kerst.


  Nikki van Haren
  Bijdrager
  #5714652 Quote

  Ik snap het hoor, de onzekerheid is gewoon killend. Probeer anders of je eerder kan, maar onthoud wel dat als je te vroeg gaat het ook kan zijn dat ze dus nog niks zien zoals bij mij en dan kan de onzekerheid alleen maar erger worden. Vandaar dat ze ook zo lang wachten. Om onrust te voorkomen. Succes en t komt vast allemaal goed 🙂


  gebruiker119019
  Bijdrager
  #5714659 Quote

  Hi Emylai, gefeliciteerd met je zwangerschap. Onzekerheid hoort erbij, maar het is zonde om daardoor niet te kunnen genieten.

  Niet iedereen iedereen heeft last van heftige symptomen. Alleen zere tepel en moe is heel normaal zo vroeg in de zwangerschap. Bij mijn eerste heb ik 9 maanden geen enkel symptoompje gehad, behalve een groeiende buik ;-). Nu 26 weken zwanger van de 2de en heb echt bijna overal last van. Ik hang nog steeds minstens 2 nachten per week boven de wc pot, brandend maagzuur, moe, bekkenpijn, etc. Geloof me, ik zou tekenen voor nog een symptoomloze zwangerschap. “Be careful what you wish for”.

  Anna X

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct