Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lege Vruchtzak 2 Hcg Voor Nod

 • Auteur
  Berichten
 • #10563126

  Hi,
  Wij proberen ondertussen al 3 jaar een kindje te krijgen, helaas zonder succes. Dit gaat over onze tweede IUI poging (terwijl het zaad minder was dan 1 miljoen).

  Zaterdag 28 mei heb ik mijn IUI gehad.
  Ik ben 9 dagen na mijn ovulatie begonnen met bloeden (1 week te vroeg), ze vermoeden dat dit komt door de IUI icm Ovitrelle. Nu ben ik vandaag (op menstruatiedag 3) in het ziekenhuis geweest voor een uitgangsecho voor de volgende IUI. Tot grote verbazing was er een holte/zakje van 7mm zichtbaar op de inwendige echo, ook was het baarmoederslijmvlies erg dik. Logischerwijs vermoedde de gynaecoloog dat het om een zwangerschap gaat echter bleek het HCG kleiner dan 2.

  Het bloeden is ook nog steeds niet gestopt.. De arts weet zelf niet precies wat er in de holte zit en wil volgende week vrijdag opnieuw een echo doen in de hoop dat het dan “opgelost” is. Hij heeft een poliep/cyste uitgesloten. Ik hoop zo dat er alsnog een vruchtje komt maar die kans is zo klein.. Helaas deze maand dus geen 3e IUI poging. Heeft iemand ooit zoiets meegemaakt? Ik ben zo verdrietig, de echo gaf me zoveel hoop.

  Dus lang verhaal kort.. IUI poging 2, week te vroeg ongesteld, 7mm holte/zakje op de uitgangsecho (voor een nieuwe IUI poging) geen HCG in het bloed. Wat kan dit nog zijn? Ik ben echt radeloos. 


  Lola K
  Bijdrager
  #10563138 Quote

  Hmm, kan hey misschien een missed abortion zijn? Maar ja, daar is het waarschijnlijk te vroeg voor.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct