Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lege Vruchtzak Ervaringen

 • Auteur
  Berichten
 • #5711510

  Goeiemorgen dames,

  Ik ben ondanks de nuvaring zwanger geworden en zou nu dan rond 5á6 weken zitten. Niet gepland maar erg welkom.

  Gisteren de eerste echo gehad om te bepalen hoelang ik zw zou moeten zijn. Vroege echo dus omdat ik door de anticonceptie zw werd.

  Er was een lege vruchtzak te zien, via inwendige echo. Ik moet er rekening mee houden dat er geen vruchtje meer in groeit. Er zit ook een (kleine) kans dat we nog te vroeg zijn en er daardoor niets is te zien.

  Ik voel me er niet lekker bij, heb geen symptomen maar dat had ik bij de eerste ook niet. Zijn er hier dames die hetzelfde hebben meegemaakt?

  Ik weet niet wat ik verder kan verwachten, goed of fout.

  Liefs, Sanne

   


  Marjo89
  Bijdrager
  #5711617 Quote

  Helaas heb ik hier ervaring mee, bij mijn vorige zwangerschap.  De lege vruchtzak werd bij mij ontdekt bij de 8 weken echo. Ik ben altijd erg regelmatig, gebruikte al een tijdje geen hormonale voorbehoedmiddelen meer, dus ik voelde wel aan dat dat niet goed zat. Na 2 weken nog een echo gehad (wat een ramp 2 weken wachten!) En helaas nog geen verandering zichtbaar. In die week de zwangerschap af gebroken met cytotec en later helaas een curettage ondergaan.

  Gezien jij niet precies weet wanneer je bent bevrucht, schat ik jouw kansen wel iets hoger in dan de mijne toen. Heel veel sterkte met afwachten!

  #5711703 Quote

  Bedankt voor je reactie. Volgende week heb ik nog een echo om te kijken of er verandering is. Mocht dit niet zo zijn dan wil wel graag kijken of mijn lijf het zelf oplost zeg maar. Ik zal laten weten hoe het afloopt volgende week.

   

  #5712199 Quote

  Helaas is de vruchtzak nog steeds leeg en het slijmvlies lijkt los te gaan. Heb hele lichte krampen maargoed, er gebeurt nog weinig. Word doorgestuurd naar de gynaecoloog om alle opties goed te bespreken.

  Ik ben er intens verdrietig over.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct