Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

lekkende borsten

 • Auteur
  Berichten

 • GebruikerOVN
  Bijdrager
  #10076538

  Ik kan mijn vorige topic niet meer terugvinden, dus maar even een nieuwe.. 

   

  Ik had afgelopen week snachts ineens een heel nat shirt en arm. Bleek uiteindelijk afkomstig te zijn uit mijn borst, die was enorm aan het lekken..

  Nu heb ik dus zoogcompressen gekocht om vocht eventueel op te vangen, maar het is niet meer gebeurt. Hebben meer mensen ervaring met een eenmalig lekkende borst? Haha klinkt een beetje gek.. Of is t toch slim om maar gewoon zoogcompressen te blijven gebruiken voor de zekerheid? 

   


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10076546 Quote

  Je kunt een handdoek op je bed leggen. Hoef je niet altijd met bh & compressen te slapen en als je wel lekt, hoef je niet je hele bed te verschonen. Mocht t snachts toch erg op je bed gelekt zijn, kun je ook gauw even fohnen. Is het in ieder geval droog!


  Rbvh
  Bijdrager
  #10076558 Quote

  Kan hoor dat ze een keer lekker en dan een tijdje niet. Zou doen wat je fijn vind. Eventueel een handdoek om op de slapen. Die is makkelijk en snel te vervangen voor een droge mocht het weer gebeuren. Maar kan ook zomaar zijn dat er voorlopig niets komt.


  GebruikerOVN
  Bijdrager
  #10076588 Quote

  Dat ia een goed idee. Dank dames 🙂 

  #10076637 Quote

  Ik had vaak last van lekkende borsten, en aangezien dr een baby op komst was heb ik een plasmatje van de toekomstige baby onder mijn borst gelegd, zo wist ik iig zeker dat alles droog bleef, die compressen bleven voor geen meter zitten bij mij

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct