Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lelijke Buik

 • Auteur
  Berichten

 • Jolynn
  Bijdrager
  #10478205

  Ik ben 2 jaar geleden bevallen. Mijn buik was ontzettend dik, ik heb nog nooit iemand gezien met zo’n dikke buik, haha. Ik was 25 kilo aangekomen en deze waren er na een maand alweer af. 

  Ik heb helaas een ontzettend lelijke buik er aan over gehouden. Rondom mijn navel heb ik allemaal rimpels/losse velletjes. Hierdoor durf ik niet meer in een bikini en schaam me ook als ik bloot moet voor mijn man. Met alle straie kan ik wel leven, maar die rimpels en losse velletjes niet. 

  Heeft iemand anders dit ook? Soms voel ik me echt alsof ik de enige ben. Ik had gehoopt dat dit nog weg zou trekken, maar ik heb na 2 jaar de moed maar opgegeven. 


  LiekeIvaenSev
  Bijdrager
  #10478280 Quote

  Geloof me zoveel moeders die kids hebben hebben dit. Ik ben na mijn bevalling gaan sporten (voornamelijk buikspieren trainen en hoelahoep met gewicht). Dit werkte voor mij goed om me buik wat strakker te maken.. Nu weer zwanger van nr 2. En wil ook 6 weken na deze bevalling weer hiermee beginnen 😊. Maar even terug op je verhaal. Heel veel moeders hebben dit, en je mag er trots op zijn. 9 maanden is het het huisje voor je kind geweest. En dat mag gezien worden 😘


  NasCar
  Bijdrager
  #10478348 Quote

  Ik snap wat je bedoelt, mijn buik is nu 11 maanden na de bevalling net alsof ik 16 weken zwanger ben. Dit terwijl ik terug ben op het gewicht van voor de zwangerschap. Misschien helpt het als je inderdaad buikspieren gaat trainen (zou bij mij misschien ook helpen). Voor de rest ben ik bang dat je er niet veel aan kan doen.
  Maar je mag inderdaad trots zijn op dat het een huis is geweest voor je kleintje, dat vertel ik mijzelf ook telkens als ik in de spiegel kijk 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct