Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Letrozol ervaringen, cyclus lengte, en zelf aan de slag met ovulatie testen

 • Auteur
  Berichten
 • #10305326

  Afgelopen februari zijn we na een doorverwijzing begonnen met Letrozol 2,5 mg. Dit leverde samen met echo’s en bloedprikken een mooie ovulatie met 1 eitje op dag 13 van de cyclus. Super blij mee, helaas al op dag 23 ongesteld geworden wat aan de korte kant is uiteraard maar net goed genoeg volgens de arts. Nu mogen we de komende 5 maanden zelf aan de slag, en houden we de dosering op 2,5 mg. 
  Ik heb ovulatie testen van Sensitest aangeschaft, aangezien de Clearblue test afgelopen maand op de dag dat ik volgens een echo in het ziekenhuis een ovulatie zou hebben (en de dagen ervoor) de hele tijd negatief aangaf. Ik had deze eigenlijk meer als leuk extraatje aangeschaft maar kwam van een koude kermis thuis. Ovulatie was overigens wel degelijk op de 13e dag. 
  Zijn er meer mensen die Sensitest samen met Letrozol gebruiken? En wat zijn jullie ervaringen met Letrozol en de lengte van de cyclus? Is deze elke maand ongeveer hetzelfde? Ben gewoon benieuwd naar wat ervaringen, want ik heb vanaf deze maand geen controles meer in het ziekenhuis.

  Alvast bedankt voor het lezen en of antwoorden.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct