Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Leuk Speelgoed 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10486206

  Wie weet nog leuk speelgoed voor een kindje van 13 maanden? Geen grote dingen maar gewoon “leuk voor erbij” en vaak een groot succes?

  Ons kindje is erg ondernemend, houdt van herrie maken (in zn kookpannetje roeren) hamerbankje is momenteel favoriet, ronddraaiende dingen vindt hij leuk beetje actie reactie, niet dat plastic spul wat geluid maakt daar geeft hij niks om.

  We hebben best veel maar het is soms veel van het zelfde heb ik het idee.. Buitenspeelgoed hebben we ook voldoende, bedoel echt voor binnen ☺️

  Tips zijn welkom!!


  Mamanelle
  Bijdrager
  #10486208 Quote

  Smartmax is hier een hit! En misschien muziekinstrumenten? Zoals de xylofoon, sambabal oid?

  #10486209 Quote

  Ohja muziekinstrumenten hebben we ook ☺️ Smartmax heb k al een paar keer naar gekeken, die dieren, is dat leuk of heb je echt meer nodig? 


  Jippie
  Bijdrager
  #10486216 Quote

  Dieren van smart max zijn voor die leeftijd zeker leuk. Onze zoon is nu 2 en hij heeft nu een uitbreiding gekregen maar de dieren blijven een hit.


  Yildizz
  Bijdrager
  #10486217 Quote

  Mijn zoon is ook 13 maanden oud en speelt al maanden met autotjes van de kruidvat. Politieauto, en ambulanceauto brandweerauto etc. Verder vind hij speelgoed met geluidjes heel erg leuk en een kleine voetbal.


  Reo
  Bijdrager
  #10486233 Quote

  Wij hebben van lego grote blokken en muziekspullen vliegen hier ook vaak rond 🙈

  read more image Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Yima
  Bijdrager
  #10486239 Quote

  Hier is een simpele ton met 50 blokjes altijd leuk. En ze speelt veel met autootjes. Lekker krassen met stoepkrijt of wasco (onder begeleiding, anders verdwijnt het in haar mondje). En omdat gewoon voorlezen haar veel te statisch is hebben we een groot flapjesboek en twee geluidenboekjes gekocht. Daar kan ze ook erg actief aan mee doen. Oh en twee kunstof balletjes met een rinkel erin. Die zijn eigenlijk van een ballenbaan, dat je de ballen bovenin door een gat moet hameren en dan rollen ze naar beneden. Daar geeft ze geen klap om, maar die balletjes vindt ze geweldig. Lekker mee rammen op alles en door de kamer gooien. 🙈

  #10486303 Quote

  Thnx, zal eens gaan kijken, hij is nogal veel thuis dus dan is het een uitdaging om de hele dag interessant en afwisselend speelgoed aan te bieden ☺️ 


  Rnee
  Bijdrager
  #10486528 Quote

  Houten legpuzzels
  Een vormenstoof
  Kleurboek met potloden of stiften
  Stickerboek voor kleintjes
  Klei
  Vingerverf
  Skippybal
  Duplo

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen