Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Leuke Moeders To Be Uit Zeeland 5

 • Auteur
  Berichten

 • Rotterdamse
  Bijdrager
  #10472046

  Hoi,

  Ik ben een moeder van 35 jaar. Ik heb een zoon van bijna 2 jaar. Ik kom zelf niet uit zeeland en zou graag andere moeders (to be) willen leren kennen waar ik gezellig mee kan kletsen.


  RomyVM
  Bijdrager
  #10472055 Quote

  Hoi, ik woon in Walcheren (Zeeland) en heb een dochter van ruim 3.5 jaar en een dochter die komende week 2 wordt. Lijkt me leuk om met je in contact te komen. Ik woon al ruim 5 jaar in Zeeland, maar kom uit de buurt van Utrecht en heb nog weinig contacten en vrienden opgebouwd hier. Vind her altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten met kinderen in dezelfde leeftijd! 🙂


  Klijn
  Bijdrager
  #10472114 Quote

  Waar in Zeeland zit je? Ik woon in Middelburg, ben 30 en heb een zoontje van ruim 2, en ben momenteel 31 weken zwanger van de tweede =)


  Rotterdamse
  Bijdrager
  #10472115 Quote

  @LEvB. Ik woon nu 4 jaar in Borsele. Einde van het jaar ga ik naar Tholen verhuizen. Hoe oud ben je?

  @Klijn. Nog gefeliciteerd met je zwangerschap. Hoe gaat het met je en de kleine in je buik? Hoe vind je zoontje het dat hij grote broer word?


  Rotterdamse
  Bijdrager
  #10473386 Quote

  Hey hoe gaat het met jullie?


  Klijn
  Bijdrager
  #10473470 Quote

  Oef, wat raak je topics snel kwijt op dit forum… Oeps!

   

  Bedankt, alles gaat supergoed met mij en de kleine! Liam, onze eerste, vind er allemaal nog niet zo veel van. Hij kan wel vertellen dat mama een baby in de buik heeft, maar wat dat nu echt inhoudt kan hij nog niet bevatten. We zijn nu druk bezig met het aanpassen van de slaapkamers, dus hopelijk helpt dat voor zijn beeldvorming! 😛


  Rotterdamse
  Bijdrager
  #10473767 Quote

  Ja als je even niet oplet zijn er zo een paar dagen voorbij hihihi. Mijn zoontje is bijna 2 en ben zo benieuwd hoe hij er dan mee om gaat als het zover is. Ik wil wel een prenteboekje kopen om voor te lezen dat hij een broertje of zusje krijgt.


  Klijn
  Bijdrager
  #10473859 Quote

  Ja wij hebben ook een Nijntjeboekje (meneer is gek op Nijn), maar ik merk dat het echt abstract blijft voor hem. Ook heel jammer dat hij niet mee kon naar echo’s enzo ivm corona, dat had het misschien ook nog wat tastbaarder gemaakt! We proberen er nu maar vaak over te praten met hem, en over 2 maandjes zullen we het wel zien 😅


  Rotterdamse
  Bijdrager
  #10473868 Quote

  Dat komt vanzelf wel als de kleine er is. Je kan ook zo een thuis echo apparaat huren. Zo kan je het hem ook laten zien en zelf nog eens spieken hihi. Ik moet nog even kijken welk boekje het gaat worden, maar ik heb nog even de tijd voor het zover is hihi. Nog iets leuks gedaan dit weekend? Wij zijn lekker naar de speeltuin geweest en heeft hij in de plassen gestampt. Lekker gefietst en nog naar de molen op het dorp geweest.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct