Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Leuke Vakantie In Nl Met 3 En 1 Jarige

 • Auteur
  Berichten
 • #10431580

  We zijn momenteel druk opzoek naar een vakantiebestemming voor komende zomer, met onze 3 en 1-jarige. Het is de bedoeling dat we eind augustus op vakantie gaan. Heeft er nog iemand leuke tips?? 


  Plopsa
  Bijdrager
  #10431589 Quote

  Wij gaan graag met onze kinderen (nu 2.5 en 1) naar roompot soeten heart in Renesse. 500 meter van het strand. Zee, strand, bos, duinen. Ook landal stroombroek is een favoriet. Ligt aan een meer. In de omgeving leuke bossen (kabouter bos of oerrr bos) en op het park zelf een zwembad en binnenspeeltuin.
  Voor wanneer het minder weer is, meer herfst en winter, gaan we graag naar landal rabbit hill. Grote binnenspeeltuin, leuk animatie programma, leuke zwembad.
  Succes en veel plezier met uitzoeken van jullie vakantie!


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10431694 Quote

  Wij gaan naar roompot texel, al een keer eerder geweest. Zit een manege naast (heel lollig gedaan), mogen de kindjes gewoon komen kijken. Zwembad, ecomare, juttersmuseum en we vinden cocksdorp ook leuk. Alles is op fietsafstand. Ook het animatieteam was super, de huisjes familie vriendelijk. Nu ook een baby mee dus ben benieuwd. Winkeltje op het park. Mooie natuurgebieden (slufter vallei) sommeltjespad (kabouterbos), strand en natuurlijk de vuurtoren! Veel succes!


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10431702 Quote

  Wij gaan deze zomer met onze kids (bijna 3 jaar en baby van 8 maanden) naar een vrijstaande villa met grote omheinde tuin. Vlakbij de bossen. Zwembad in de buurt, mocht het tegen die tijd weer open zijn. En anders zwembadje opzetten in de tuin. Voor deze leeftijd heb je niet veel nodig. Zwembad, kinderboerderij, speeltuin en ze zijn tevreden.


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10431781 Quote

  Wij zijn net een week in het land van Bartje geweest, een Landal park in Drenthe. Helemaal super daar, er zijn paarden waar kinderen allerlei activiteiten mee kunnen doen. En ook al waren de binnenspeeltuib en het zwembad nu dicht, we hebben ons geen moment verveeld. Heel veel spewltuintjes op het park, een waterpomp / zand speelterreintje en in de omgeving is onwijs veel te doen (Hunebedden, Wildlands, Plopsa indoor, kabouterland etc). Nu alles dicht was zijn we in Emmen in het Rensenpark geweest (terrein van de voormalige dierentuin). Het grote speeltoestel was ook wel een succes bij onze oudste.


  Nicollee
  Bijdrager
  #10432153 Quote

  Mijn oudste is 2.5 en mijn jongste 11 maanden en wij gaan in juni en september naar zoutelande naar een camping.   Genoeg te doen op de camping omgeving 

   Lekker bij het strand en hopelijk straks ook weer de boulevard open 

  Lees ook: Peuterpuberteit, over eigenwijs zijn en nee zeggen
  #10435494 Quote

  Wij gaan naar europarcs wije Wereld. 

  blijft een mooi park 

  #10435500 Quote

  Sprookjescamping! Helemaal ingericht voor gezinnen met jonge kinderen. Echt ge-wel-dig! En anders de Hutteheugte van Centerparks! Heel mooi park. 

  #10435505 Quote

  Beerze Bulten

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct