Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Leven Voelen Baby

 • Auteur
  Berichten

 • Madelieve
  Bijdrager
  #10466184

  Hoi!

  Ik ben 19wk zwanger en voel de baby nog helemaal niet :(… De placenta ligt niet aan de voorkant.

  Vanaf wanneer voelde jullie je eerste kindje?

  #10466185 Quote

  22 weken (placenta wel aan de voorkant)

  #10466189 Quote

  Ik ben 18 weken zwanger en voelde deze week ons kindje als ik in bed lig en bewust 2 handen op mn buik leg en rust neem. Voel hele kleine zachte beweging af en toe. Zo bijzonder zo mooi. Zwanger van ons 1e wondertje. Neem je rust en ontspanning misschien ook in bed je kindje voel;)


  Yildizz
  Bijdrager
  #10466190 Quote

  14 weken placenta aan de achterkant, tweede baby.

  #10466194 Quote

  Ik dacht heel lang mijn kindje nog niet te voelen, maar achteraf bleek dat ik het gewoon niet kon plaatsen! Het besef kwam kort na de 20-wekenecho met 19,5 week, de echoscopiste sprak toen haar verbazing uit dat ik nog niets voelde. Kort daarna viel het kwartje.


  Yima
  Bijdrager
  #10466207 Quote

  Het eerste gevoel is ook zo lastig te voelen. Ik kon het vanaf 17 weken voelen. Maar heb me tot 21 weken afgevraagd of het wel de baby was. Ik moest echt half mediterend met mijn voelsprieten naar binnen gaan zitten, en dan kon ik heel soms heeeeeel zachte tikjes op dezelfde plek voelen. Maar het had net zo goed mn darmen kunnen zijn, of en zacht trekkend spiertje of een bloedvat ofzo. Ik voelde het dan en dacht, ooh zou het?? En dan voelde ik het 3 dagen weer niet. Pas boven de 21 weken werden het duidelijke schopjes die ik elke dag regelmatig voelde. 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Moedervan
  Bijdrager
  #10466220 Quote

  24 weken. Placenta aan de voorkant

  #10466330 Quote

  Is het je eerste zwangerschap? Maak je geen zorgen. De een kan het met 18 weken voelen de ander met 24 weken. Belangrijke regel hierin is dat je hem voor de 28 weken iedere dag voelt.


  Mateke
  Bijdrager
  #10466365 Quote

  Bij mij ook eerste zwangerschap, placenta aan de achterkant en ik voelde ze al vanaf 15 weken heel zachtjes. Het leek toen op een soort vlinders in mijn buik of inderdaad precies je darmen maar toch net niet. Een heel subtiel gevoel waarbij je inderdaad nog zou kunnen denken dat het je darmen zijn. Ik voelde ze meestal ’s avonds in bed wanneer ik aan het ontspannen was om te gaan slapen. Morgen ben ik 23 weken en de laatste weken zijn het echte feestjes in mijn buik, vooral ’s ochtends wanneer ik net wakker wordt of ’s avonds vlak voor het slapengaan 😅. Mijn man kan ze ook al sinds een paar weken voelen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct