Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

LH piek blijft zichtbaar bij ovulatietesten

 • Auteur
  Berichten
 • #10276767

  Hoi allemaal,

  Ik hoop dat iemand ervaring heeft met het volgende. Op dit moment ben ik 2 maanden bezig met ovulatietesten. Deze maand was een mooie duidelijke LH piek te zien op vrijdag 20-12-2019. Ik testte daarna nog even door om te kijken wanneer het hormoon afnam… Alleen vandaag (zondag 22-12) is de streep nog steeds erg donker, net als zaterdag. Hij Donkerder dan de test voor de LH piek. Ik heb hem op twee tijdstippen gedaan, maar ook dat maakt vrij weinig uit. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

   

  Dank voor jullie opmerkingen alvast!

   

  Liefs.


  BenB
  Bijdrager
  #10276779 Quote

  Waarschijnlijk is die test te gevoelig voor jou. Ik gebruikte altijd extra gevoelige testen en had 4 dagen achter elkaar een positieve test met 1 echte uitschieter (veel donkerder dan de controlestreep). Mijn uitschieter kwam trouwens wel overeen met de afscheiding die typerend is voor een eisprong.

  #10276783 Quote

  Moet ik dan overstappen naar andere testen? Heb je hier advies voor?

  Ik had vrijdag inderdaad mijn uitschieter met een streep die donkerder was dan de controlestreep en nu blijft de streep al 2 dagen even donker als de controlestreep heel vreemd. Vorige maand was de streep na 2 dagen helemaal verdwenen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct