Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lichaam doet en voelt vreemd

 • Auteur
  Berichten

 • Bibi van Veen
  Bijdrager
  #10065169

  hoi allemaal,

  Eind december heb ik een miskraam gehad. Gelukkig was mijn cyclus redelijk snel weer normaal. Afgelopen donderdag moest ik ongesteld worden, maar dat werd helaas een dag eerder al. Ik heb twee dagen enorm gebloed en daarna was het klaar. Wel heb ik nu sinds die twee dagen last van mijn darmen, onderrugpijn wat wat ook een beetje doorstraalt naar mijn bovenbenen en een borrelend gevoel in mijn buik. 

  Gisteravond ná mijn werk een CB digitale test gedaan en die gaf aan “niet zwanger”. Als jullie bovenstaande zo lezen… wat denken julie dan? Zou dat bloeden van twee dagen toch weer een miskraam zijn denken jullie?


  PM
  Bijdrager
  #10065171 Quote

  Hallo, 

  Is niet echt hetzelfde qua situatie en misschien klopt het dus niet wat ik zeg, ben ook geen dokter. Maar bij was het zo dat ik tijdens mijn vruchtbaarheidsbehandelingen met clomid ineens een bloeding kreeg op een raar moment, het voelde wel als menstruatie alleen was de duur 2 ipv 4/5 dagen en het bloed wat lichter dan normaal. Heb toen contact gehad met mijn arts en na onderzoek bleek ik een soort opschoon bloeding te hebben.. bij een menstruatie wordt ook opgeschoond maar daar heb je een eisprong voor nodig (gehad), vandaar opschoon bloeding.. 

  Ik weet niet of dat na een miskraam ook zou kunnen zijn maar kan me voorstellen dat het wel kan doordat je lijf bij een zwangerschap andere hormonen aanmaakt en daar dan ineens van moet herstellen.

  Misschien niet verkeerd om contact op te nemen met de dokter. Dan kunnen ze evt. Met een inwendige echo zien of er wat aan de hand is (je kan cystes ontwikkelen en daar kan je ook rugpijn van krijgen)…ze kunnen dan in ieder geval ook zien of en hoe goed je weer nieuwe eitjes aanmaakt en waar je dus in je cyclus bent/zou kunnen zijn.. als ze je af willen schepen mag je toch om zo’n echo vragen, vooral na een miskraam ( de dokter kan hem waarschijnlijk niet zelf uitvoeren dus meestal wordt je daarvoor doorverwezen naar een gynaecoloog in het ziekenhuis). 

  Sterkte en succes! 


  Bibi van Veen
  Bijdrager
  #10065232 Quote

  Bedankt PT, ik ga naar de huisarts!


  Bibi van Veen
  Bijdrager
  #10065235 Quote

  Oeps… PM bedoel ik 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct