Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Licht positief maar bloedverlies

 • Auteur
  Berichten

 • Berendsje
  Bijdrager
  #10147901

  Hoi meiden,
  Ik wil even mijn verhaal kwijt en ik hoop dat jullie hier ervaring mee hebben of weten wat het volgende kan betekenen:

  Afgelopen dinsdag (11dpo) heb ik heel licht positief getest (sensitest- early test). Mijn man en ik zagen beiden een streepje.
  Vandaag, 13dpo, opnieuw getest (weer sensites-, early test, maar ook kruidvat 2v5). Op beide testen ook een heel vaag, licht streepje te zien. De sensitest was nog niet duidelijker dan twee dagen geleden.

  Sinds gisteravond veeg ik wel roze bloed weg. Nog niets in inlegkruisje, alleen bij afvegen. Ook (nog) geen stolsels o.i.d. De afgelopen twee maanden heb ik last gehad van spotting en ben bang dat ik over een dag of twee ook weer gewoon ongesteld ga worden. Mijn temperatuur blijft wel hoog, maar de afgelopen 3 nachten heb ik slecht geslapen, dus ik weet niet of het helemaal betrouwbaar is.
  Voor nu is het plan om even af te wachten en anders over twee dagen weer te testen. Dan zit is als het goed is op mijn NOD, of een dag erna.

  Iemand ervaring met een soortgelijke situatie?


  JomieJW
  Bijdrager
  #10147919 Quote

  Hoi Berendsje,

  Ik heb twee weken geleden ook met de Sensitest Eary getest, omdat ik zeker wist zwanger te zijn. Ik had ook een hele lichte streep en bleek achteraf met het testen dus pas 3 weken ver te zijn (op donderdag getest, lichte streep en op zondag was ik pas 4 weken). Ik heb geen ervaring met bloed afvegen, maar ik heb van vele vrouwen gehoord / gelezen dat dit gewoon nog van de innesteling kan zijn. Houd er rekening mee dat je nog ongesteld kunt worden, maar ga er niet vanuit 😉 (Prepare for the worst, hope for the best, zeggen ze wel eens). Het slechte slapen kan met je prille zwangerschap te maken hebben, dat had ik namelijk vanaf de innesteling ook al. 

  Ik hoop voor je dat je menstruatie niet doorzet en dat je van het weekend gewoon nog een keer positief test! 


  Berendsje
  Bijdrager
  #10147934 Quote

  Hoi JamieJW,

  Hoe vaak heb je getest met die early test. Was het op donderdag testen met een lichte streep en toen op zondag een duidelijkere streep al? Ik ga duimen dat ik zaterdag (of zondag) ook een duidelijkere streep ga zien (al de ongesteldheid niet door gaat zetten).
  Dank je wel voor je reactie


  Luciee
  Bijdrager
  #10147978 Quote

  Hoi Berendsje,

  Zelf heb ik hier geen ervaring mee, maar ik hoor van veel meiden dat ze dit het nadeel vinden van testen voor de NOD. Als je dan toch ongesteld wordt is de klap wat groter dan wanneer je niet getest zou hebben. Op ongeveer 9 dpo vindt de innesteling plaats dus het kan natuurlijk ook nog een restje daarvan zijn, ik hoop voor je dat het goed blijft zitten! Ik zou inderdaad ook om de dag testen, volgens mij verdubbelt het hcg eens in de 48 uur dus dan zou de streep duidelijker moeten zijn, ik duim voor je!


  wendiejjj
  Bijdrager
  #10147988 Quote

  Wacht het nog heel even af, doe over een week weer een test,  ik ben volledig ongesteld geweest. Een paar dagen na mn ongesteldheid weer licht bloedverlies net zoals jij nu beschrijf,  ben een test gaan doen omdat ik toch het vermoede had dat ik zwanger was, ik voelde een jeukend/ kriebelend gevoel in mn onderbuik…. en er kwamen 2 dikke stepen tevoorschijn. Ik mocht met spoed komen van de verloskundige en ik kon al een mooi hartje zien op de echo. Nu ben ik 13 weken zwanger. Succes!

  Gr Wendy. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct