Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Licht positieve test week na menstruatie

 • Auteur
  Berichten

 • SuusX
  Bijdrager
  #10378457

  Hallo allemaal,

  Wie kan met mij mee denken ik snap er namelijk niks meer van. Wij zijn al 2 jaar aan het proberen voor een tweede kindje en aan t wachten op de intake voor ivf. Ik heb 2 bbz gehad waarbij 1 eileider is verwijderd. Maar we mochten nog wel zelf blijven proberen. Nu voelde ik me het weekend niet lekker duizelig misselijk. 10 dagen terug begon mn menstruatie deze duurde 6 dagen en was heel hevig. Ik dus zondag getest en heel licht positief. Vandaag weer getest en streepje is duidelijker.. hoe kan dat nou?? Zit nu op cd10 en zou eigenlijk beginnen met ovulatietesten. Ik test morgen weer is het streepje weer donkerder dan ga ik bellen met t ziekenhuis. 

  Bedankt voor het mee denken vast!


  BenB
  Bijdrager
  #10378503 Quote

  Misschien zwanger geweest van een tweeling en 1 kindje verloren?


  StephW
  Bijdrager
  #10378629 Quote

  Je zou een digitale cb test kunnen doen? Als het oploopt zou je denken dat er een ontwikkelend kindje zou zitten.. 


  Carolinerkj
  Bijdrager
  #10378660 Quote

  Ik wil je niet ontmoedigen maar als je vlak na de menstruatie test kan het ook een miskraam zijn geweest hadden wij ook in september had ook een bloeding en dacht ongi te zijn maar toch positief getest dus wij vol goede moed nasr het ziekenhuis voor de eerste echo masr helaas was er niks te zien terwijl ik toen 7 w +2  moest zijn bij de volgende afspraak toch masr gevraagd hoe dat kon en die zei dat het een vroege miskraam kon zijn geweest en dat je dan nog een paar dagen positief test omdat het hormoon nog in je lichaam zit  ik hoop voor jou dat het gewoon een zwangerschap is masr wil toch even je behoeden voor een teleurstelling want wij waren hier niet op voorbereid en kwam dus behoorlijk hard aan


  SuusX
  Bijdrager
  #10378661 Quote

  @caroline, ik ben er ook zeker niet gerust op hoor. Heb al 2 miskramen gehad dus weet heel goed hoe dat is. Maar het rare is dat de test donkerder wordt.. na een miskraam zou die juist lichter moeten worden. Ik test morgen nog eens en dan maar overleggen met het ziekenhuis 


  x-Marina
  Bijdrager
  #10379136 Quote

  Jeetje SuusX wat een verhaal! Heb je inmiddels alweer getest? Hoop dat je snel duidelijkheid hebt. Misschien inderdaad 1 van een tweeling verloren?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  SuusX
  Bijdrager
  #10379321 Quote

  @marina, ik ben vandaag bij de gynaecoloog geweest hcg is 17 dus vrij laag dus of een prille zwangerschap of toch een miskraam met de echo was het niet duidelijk.  Dus moet nu weer vrijdag prikken.  Heel spannend weer allemaal!


  LesleyX
  Bijdrager
  #10393352 Quote

  @SuusX hoe is het afgelopen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct