Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Licht roze bloedverlies 6 weken

 • Auteur
  Berichten
 • #10163002

  Hoihoi, afgelopen donderdag hebben we de eerste echo gehad. Er was een kloppend hartje te zien maar wel pas 5-6 weken vroeger dan gedacht dus. Nu heb ik last van wat licht roze bloedverlies gister een beetje en nu al wat minder. Ook heb ik wat rugpijn en een zeurend gevoel in mijn onderbuik. Moet ik me zorgen maken?? Heb er wel een beetje schrik voor namelijk.  


  Mereldv
  Bijdrager
  #10163015 Quote

  Heb je een inwendige echo gehad? Dan kan mischien daardoor een lichte bloeding ontstaan zijn. Succes en zo lang erg geen hevige krampen komen en je helder rood bloed verlies hebt is er waarschijnlijk niets aan de hand. En anders gewoon de verloskundige bellen. 


  KayP
  Bijdrager
  #10163082 Quote

  Ik zou voor de zekerheid contact opnemen met de verloskundige. Die kan je her beste uitleggen en steunen in de situatie. 

  (Spreek uit ervaring)

  #10163096 Quote

  Dankjewel voor de reacties!

  heb gebeld en ze denk dat het waarschijnlijk foute boel is. Is nog even afwachten of het bloeden erger word en doorzet. Hebben dinsdag weer contact. 

  #10163097 Quote

  In augustus al een missed abbortion gehad. Dit was eigenlijk een tweeling waarbij het hartje bij 6 weken en 8 weken gestopt was met kloppen. 

  Nogsteeds een beetje hoop dat het allemaal goed komt 

  #10163679 Quote

  Hoi dames,

  vandaag weer contact gehad met de verloskundige. Moet wat eerder terug komen nu aanstaande vrijdag. Heb wat meer buikpijn en ook wat helderder bloedverlies. Nog niet heel veel maar meer dan afgelopen dagen.

  heeft iemand hier ervaring mee? 

  Ben namelijk ontzettend bang omdat het kindje zeer gewenst is.

  ook heb ik een lichtelijk schuldgevoel naar mijn partner wat ontzettend vervelend is. In augustus ook al een miskraam gehad en symptomen nu geven voor mijn gevoel ook niet veel goeds aan.

  hoop dat iemand hier misschien ervaring mee heeft en waarbij het wel goed gegaan is ondaks wat bloedverlies en buikkrampjes.

  liefs

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  KayP
  Bijdrager
  #10163736 Quote

  Ik heb met 11 weken een zware bloeding gehad. Ik dacht echt dit word mijn 2e miskraam. Gelukkig niet. Bleek een hematoom naast het kindje buiten de vruchtzak te zitten. Heb 5 dagen gebloed en daarna was het over. Nu 15 weken zwanger. Alleen geen buikpijn gehad op bandenpijn na. 

  Ik hoop op het beste voor je 😘


  Amberle
  Bijdrager
  #10163776 Quote

  Hey, 

  Het kan twee richtingen op gaan. Maar om je een hart onder de riem te steken, het hoeft niet altidj fout te zijn:

  Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje, heb ik een bloeding gehad op 6 weken, ik zat toen in het buitenland, en aangezien ik al een miskraam had gehad ging ik er maar vanuit dat het weer foute boel was. Die 4 weken in het buitenland heb ik afwisselend rood en bruin bloedverlies gehad en heel zware buikkrampen. Ik slikte paracetamol bij de vleet. Op 10 weken ben ik dan naar de huisarts geweest omdat ik dacht dat de miskraam maar niet doorzette. Ik had wel een aantal keer stevig bloedverlies gehad, maar niet genoeg voor een echte volledige miskraam. Naar het ziekenhuis voor een echo en wat bleek… ik was nog steeds zwanger…

  Nu bij mijn huidige zwangerschap heb ik opnieuw rond 6 weken en op 12 weken een hele zware bloeding gehad. Tussendoor wekelijks bloedverlies en regelmatig menstruatieachtige krampen. Ondertussen ben ik 22 weken zwanger en gaat alles goed… het bloedverlies is gestopt sinds week 13.

  Ik hoop dat ook jij in de categorie zit van moeilijker, maar succesvolle zwangerschap! Ik duim alvast mee.

   

   

  #10163969 Quote

  Super bedankt voor de reacties!

  doet me ondanks dat het bij iedereen verschillend is toch wel goed.

  gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

  blijven nog even afwachten en hopen op een goede echo vrijdag.

  liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct