Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Licht streepje action Early test

 • Auteur
  Berichten
 • #10120627

  Vanmorgen een test gedaan en nou zagen we een heel licht streepje. Dit is met action Early test. We hebben clomid gebruikt en kan mijn cyclus niet. Vandaag cyclusdag 31. Kan de Early ook bij licht streepje toch niet zwanger zijn? 


  Pumpkin
  Bijdrager
  #10120642 Quote

  Bij mij gaf die test ook een heel licht streepje. Omdat ik het niet kon geloven heb ik de volgende dag een clearblue test gedaan. En ja hoor… 2-3 weken zwanger. Ik heb vaker gelezen dat de test van de action maar heel licht kleurt als je zwanger bent. Google het maar. Dan lees je de ervaringen van die test. Ik denk dat ik je mag feliciteren. Gefeliciteerd 😊


  Naatjuhh
  Bijdrager
  #10120644 Quote

  een streepje is een streepje 😀 gefeliciteerd!

  #10120656 Quote

  Ik had 4 positieve testen met de action test. 2 x negatieve test met kruidvat test ..en Ik geloofde het niet want de vorige waren juist positief dus ik deed maar een claibleu test en die bleek ook 3 weken zwanger aan te geven toch nog na  2 dagen overtijd te zijn ongesteld geworden. 

   


  MalinYannou
  Bijdrager
  #10120665 Quote

  Die action test is hartstikke goed.. zelfs de ovulatietest van action kleurt positief als je zwanger bent. Ik verspil nooit meer geld aan die clearblue testen. Ik had een positieve test in augustus, de volgende dag ging ik bloed afname doen voor mijn HCG waarden en die waarden stonden toen nog maar op 74. Was bij wijze van spreken nog maar net bevrucht en testte al positief dus.. proficiat! 😁😁

  #10120839 Quote

  Hi meiden,

  voor mij de eerste keer op zo’n forum. Schaam me bijna om het te vragen omdat het waarschijnlijk gewoon negatief is, maar ik heb de laatste tijd ineens een veel minder zuivere huid, pijnlijke tepels en menstruatiekramp terwijl ik in principe gewoon de pil doorslik atm. Nu een basis test van de etos gedaan (met zo’n pipet) en ik twijfel of het streepje wat ik zie voorgedrukt is? Je moet m dus tegen het licht houden wil je het zien, maar in de bijsluiter staat dat het alleen negatief is als er ‘geen enkele’ streep te zien is…heeft iemand anders hier ervaring mee?

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10120877 Quote

  Niks om je voor te schamen hoor! Ik heb ook ooit met een vaag lijntje bij de huisarts gezeten toen ik mijn spiraal niet meer kon voelen!
  Geen idee hoe de etos test precies werkt, maar negatief hoort inderdaad echt helemaal niks geen streepje zichtbaar te zijn. Wel kan het zo zijn dat je terwijl de test nog vochtig is een soort andere spiegeling kan zitten (er zit daar immers een stofje dat anders reageert dan de rest van de test). Wat ook kan is dat je een soort indrooglijntje ziet, maar dat is meestal meer gelig en vaak geen rechte lijn en een soort scheidingslijn tussen een wat geliger en een witter gedeelte op de test. Als het lijntje paarsig van kleur is, dan kun je er toch wel vanuit gaan dat het positief is, ook als het lijntje heel veel lichter is dan het controlelijntje. Maar anders kun je altijd over een paar dagen opnieuw testen. Mocht je zwanger zijn, dan verdubbelt het zwangerschapshormoon elke 2-3 dagen, dus dan zou je binnen een paar dagen een duidelijkere lijn moeten zien. ’s Morgens met de eerste urine testen geeft meestal de duidelijkste streep. Het schijnt dat de kruidvat 2 voor 5 euro testen vrij kleine concentraties al kunnen meten, dus misschien ook zo’n test proberen? (En als die nog geen duidelijkheid geeft, dan heb je meteen een tweede test voor een paar dagen later.) Hopelijk heb je snel duidelijkheid!


  Rosiee
  Bijdrager
  #10120886 Quote

  Hoe licht het streepje ook is, een streepje betekent altijd zwanger, dus gefeliciteerd!

  Overigens kan ik bevestigen wat ElsieJoy zegt, ik heb de ervaring dat de Kruidvat 2v5 nog gevoeliger is dan de Action Early, omdat ik een paar dagen voor mijn NOD op dezelfde dag heb getets met beide testen en Action Early gaf toen negatief en Kruidvat 2v5 al wel postitief. 

  #10120973 Quote

  Mm, ik twijfel toch nog of het geen voorgedrukt streepje is…ik weet niet eens of dat überhaupt bestaat maar lees er weleens iets over. Dat zou natuurlijk wel heel irritant zijn als je in principe geen streep hoort te zien! Ik wacht het nog even af, omdat ik ook meestal de pil doorslik heb ik in die zin natuurlijk ook een onregelmatige cyclus dus heb geen idee wanneer de bevruchting dan plaats zou hebben gevonden (wel ziek geweest en soms vergeten) Over paar dagen maar nog eens testen (:

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct