Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lichte Bloeding En Branderig Gevoel

 • Auteur
  Berichten

 • SuOK
  Bijdrager
  #10083683

  Ik ben vandaag 6 weken zwanger en heb vandaag, bij afvegen, opnieuw heel licht roze bloed verlies. Dit had ik afgelopen week ook al een keer, toen duurde het een paar uur. Het is echt licht roze bloed, dus niet helder rood of bruin.

  Daarnaast heb ik de afgelopen week 1 of 2x per dag een branderig gevoel in mijn onderbuik. Dit duurt ongeveer een half uurtje en dan is het over. Verder ben ik vooral heel erg moe.

  Weet iemand of het vloeien of dat branderige gevoel tekenen zijn van een miskraam? Mijn schoonzus vertelde me dat dit ook bandenpijn kan zijn.


  Jillroos
  Bijdrager
  #10083693 Quote

  Bloeding hoeft niet meteen een miskraam te zijn, je baarmoeder ed is erg goed doorbloedt dus dan kan er soms een adertje gaan bloeden maar je verloskundige kan je meer zekerheid geven

  Bandenpijn lijkt me wel heel vroeg bij 6 weken 🤷‍♀️ maar iedereen is anders, ik zou het zelf niet als een branderig gevoel omschrijven maar meer een drukkend gevoel in de onderbuik


  Force
  Bijdrager
  #10083831 Quote

  Ik had bij 6 weken ook last van bandenpijn. Je baarmoeder begint zich te vormen en je darmen worden aan de kant gedrukt. Bloedingen heb ik niet gehad maar het hoeft niet per se een miskraam te betekenen. Als je het niet vertrouwd gewoon contact opnemen met VK.


  SuOK
  Bijdrager
  #10083840 Quote

  Dank je wel voor jullie berichtjes. Ik wil niet zo’n paniekkip zijn die om alles de VK belt, omdat ik dat juist wel kan zijn. Is mijn eerste zwangerschap en vind alles zo spannend.

  Moet zeggen dat ik nu rustiger ben dan dat ik vorige week ben. Ik wacht het nog even af, als het morgen niet over is toch maar eventjes bellen.


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10083858 Quote

  Heb je al laten testen of het een blaasontsteking is? Dan kun je ook dat branderige gevoel hebben in je buik & beetje bloed bij het plassen. Even een plasje naar de huisarts brengen kan geen kwaad! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct