Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Lichte Streep Early Sensitest Test Na 1 Uur

 • Auteur
  Berichten

 • LindaBubbels
  Bijdrager
  #10138795

  Ik loop al een uur te ijsberen door de kamer van onzekerheid. Vanochtend heb ik een early test gedaan, mijn NOD is pas over 2 dagen. Na 30 seconden stond er helemaal geen streep en ging ik er vanuit dat het wederom een negatieve uitslag is. 

  Na een uur nogmaals gekeken en er staat nu een lichte streep op de plek waar een streep hoort te staan. De negatieve test van twee dagen geleden heb ik uit de prullenbak gevist en deze heeft nu ook een lichte streep.. 

  Sensitest geeft aan dat er geen indroogstrepen zijn in de testen. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben stiekem aan het hopen dat ik zwanger ben natuurlijk. Maar vrees ook dat de teleurstelling nu ook vele malen groter zal zijn. 


  SiskaBo
  Bijdrager
  #10138798 Quote

  Je moet de testen wel binnen maximaal 10 minuten aflezen..

  Daarna kan je ze als negatief beschouwen.

  Zou gewoon na je NOD nog eens testen.


  TweelingB
  Bijdrager
  #10138830 Quote

  Ik denk dat er wel een kansje is. Zou alleen als ik jou was van Kruidvat een vroege test halen en voor de zekerheid ook de test herhalen over paar dagen en met ochtend urine. Maar wat wellicht positief voor jou is. Bij mij viel de sensitest ook heeeel licht uit. Na 5 a 10 min pas iets te zien. 

  Ik hoop voor je op goed nieuws! Maar durf niks met zekerheid te zeggen.


  LindaBubbels
  Bijdrager
  #10138834 Quote

  Dankjewel TweelingB. Ik hoop dat dit voor mij ook positief gaat uitpakken 😁. Morgen nog een test proberen. Fingers crossed.


  -Boysmom
  Bijdrager
  #10138842 Quote

  Als het een roze streep is heb je hcg in je lichaam is mij verteld. Als t grijs is niet.. 

  Ik had het pas, na een uur ook een lichte streep. Dag erna weer een test wel binnen de tijd een lichte streep. Toen de kruidvat 2v5 gehaald en positief. Nu 7 weken zwanger 

  #10138848 Quote

  Hi, 

   

  Ik heb vrijwel hetzelfde gehad met dezelfde testen en bij mij was het gewoon zwanger 😁 

  Donderdag getest, negatief, weggegooid. Zaterdag voelde ik me toch wat anders, getest en er een kwam een minimini streepje 😁 Die test van donderdag uit de prullenbak gehaald en daar stond ook al een zeer licht streepje, bijna niet te zien! 

  Heb je aleerder deze tests gebruikt? Ik heb geen ervaring met indroogstreepjes. Als er een lijntje bij mij stond zelf super licht was het zwangerschap. Dit is mijn tweede zwangerschap. 

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  LindaBubbels
  Bijdrager
  #10138867 Quote

  Hi, Ik heb vrijwel hetzelfde gehad met dezelfde testen en bij mij was het gewoon zwanger

  Donderdag getest, negatief, weggegooid. Zaterdag voelde ik me toch wat anders, getest en er een kwam een minimini streepje Die test van donderdag uit de prullenbak gehaald en daar stond ook al een zeer licht streepje, bijna niet te zien! Heb je aleerder deze tests gebruikt? Ik heb geen ervaring met indroogstreepjes. Als er een lijntje bij mij stond zelf super licht was het zwangerschap. Dit is mijn tweede zwangerschap.

  Ik heb nog geen ervaring met indroog strepen. Normaal is het echt wit ook al kijk ik een dag later weer. Ga morgen weer testen en anders toch maar eens naar de Kruidvat toe 😉


  Deesje P
  Bijdrager
  #10138871 Quote

  Ik heb dit ook met de sensitest gehad. Ik keek een paar uur later en was idd een heel licht streepje te zien. 3 dagen later was het veel duidelijker bij een nieuwe test en dus zwanger!


  LindaBubbels
  Bijdrager
  #10138950 Quote

  Vandaag getest en helaas niet zwanger. 

  Heb een CB digitale test met weken kndicindi gedaan en die is heel duidelijk: niet zwanger.

  Verder nog een Sensitest gedaan en wederom een heel licht streepje. Lijkt er wel op dat deze iets lichter is dan gister. 

  Morgen is mijn NOD dus ga ik me maar vast voorbereiden op een menstruatie.

  Toch dank je wel voor jullie reacties! 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen