Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lichte Test 1 5 Week Overtijd

 • Auteur
  Berichten
 • #10535304

  Help!

  Ik ben 10 dagen over tijd. Kruidvat 2v5 test is onduidelijk, er lijkt een heel licht streepje te staan maar het zou ook indrooglijntje kunnen zijn. Clearblue digitaal vroege detectie zegt “zwanger”, maar die slaat natuurlijk aan met heel weinig hcg.

  Zijn er vrouwen die ervaring hebben met zo’n laag hcg gehalte na 1.5 week? En dat het goed zat? We zijn al langer dan 2 jaar bezig, dus zeer onzeker.


  Babyboy
  Bijdrager
  #10535311 Quote

  Ik was een week overtijd. En had alleen negatieve testen. Ik heb toen na die week een action test gedaan en kreeg maar een heel licht roze streepje. Nooit een echte knaltest gehad. Nu ben ik morgen al 37 weken zwanger. Als de clearblue zegt dat je zwanger bent mag je daar denk ik wel voorzichtig vanuit gaan. Wel zou morgen even de dokter bellen of je bloedonderzoek kan krijgen.
  Bij sommige vrouwen bouwt het hormoon gewoon wat langzamer op dan bij anderen.
  Ik wens je alle geluk!

  #10535330 Quote

  Als je niet zwanger bent krijg je ook geen licht streepje. Dan is er geen hcg in je bloed. Dus je bent naar mijn idee gewoon hartstikke zwanger. Licht streepje is ook zwanger! En de clear blue zegt het zelfs!

  Gefeliciteeed!


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10535340 Quote

  Mijn schoonzus teste altijd negatief. Ging na 3 maand naar dokter bleek ze al 4 maand zwanger. Met alleen negatieve testen. Ene maakt meer hcg aan als andere

  #10535359 Quote

  Dank voor de reacties! Zolang ik niet ongesteld word, ga ik maar heel voorzichtig uit van het positieve. 


  MilouP
  Bijdrager
  #10535361 Quote

  Ik wil je hoop niet de kop indrukken, ik hoop echt voor je dat het zo is, maar bij mij was dit een biochemische zwangerschap. Heel licht streepje op NOD en die bleef even licht dagen later, en uiteindelijk een week later werd ik ongesteld. Ik hoop echt voor je dat het raak is!! Maar ik kreeg toen hoop door allerlei positieve reacties en uiteindelijk was dit hoop dus voor niks…. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10535362 Quote

  Ja daar hou ik ook zeker rekening mee! Voor mij voelt het 50-50. Dank dat je je verhaal deelt, weinig mensen om me heen hebben er ervaring mee dus vind het fijn om andere verhalen te horen. 


  Veraa
  Bijdrager
  #10535807 Quote

  Ik hoop ook oprecht dat het een goeie zwangerschap is voor je. Bij mijn 2e zwangerschap testte ik ook pas laat heel licht positief. Dit bleek een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te zijn (in dat geval gaat de HCG opbouw ook heel langzaam). Dus hou het even goed in de gaten en bij enorme buikpijn meteen (echt meteen!!) aan de bel trekken bij de huisarts/verloskundige. 
  Maar laten we uitgaan dat je in dezelfde situatie zit als @Babyboy! 🙂 

  #10536182 Quote

  Oei! Ga ik opletten.

  Ik test nog steeds super licht, ik heb er zelf geen goed gevoel over. Het hormoon hoort na 2 weken wel eens gestegen te zijn naar duidelijkere test denk ik. Het irritante is ook dat we net in aanmerking komen voor fertiliteitstraject, eerste stap is HSG na ongesteldheid… en daar wacht ik nu al 2 weken op…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct