Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lichtere Menstruatie En Vage Klachten

 • Auteur
  Berichten

 • Nykitaaa
  Bijdrager
  #10461297

  Hallo!

  Sinds maart is mijn spiraaltje verwijderd (we zitten nu in ronde 5 voor ons eerste kindje) en heb eigenlijk meteen een vrij stabiele cyclus gehad van om en om 31 en 28 dagen. Vanaf mijn eerste menstruatie kamp ik iedere maand met veel pijn en bloedverlies en ben ik een paar dagen van de leg, maar deze keer heeft mijn menstruatie van kop tot staart maar 3 dagen geduurd. Hierbij was het vervangen van mijn tampon maar 1x echt nodig. Nu heb ik deze cyclus 3 zw testen gedaan (ook eentje ruim na menstruatie) , allemaal negatief, maar voel me zo gek. Eten smaakt me niet, ik slaap slecht, ben veel duizelig en bij vlagen misselijk. De opgezwollen borsten die ik voor mijn menstruatie had, zijn wel verdwenen. Ik weet nu dat het niet door een zwangerschap kán komen, maar heeft iemand van jullie ervaring met óf ineens een lichte menstruatie tussendoor of de vage klachten die ik nu ervaar?

  Liefs! 


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10461395 Quote

  Had je toevallig een hormoonspiraaltje? Het kan zijn dat je lijf aan het wennen is aan die hormonen niet meer hebben, en dat je menstruatie nu weer naar een nieuw ‘normaal’ toe gaat.

  En ik hoop dat dat het niet is natuurlijk, maar verandering van smaak kan ook een corona symptoom zijn, heb je dat al uitgesloten?


  Nykitaaa
  Bijdrager
  #10461398 Quote

  Ja had inderdaad een mirena. Had dat wennen eigenlijk uitgesloten omdat mijn cyclus zelf dus wel direct gereset en vrij regelmatig was. Misschien moet ik het toch wat meer tijd geven..

  En wat betreft corona, ik hoop het ook niet. Ik ga voor nu uit van de thuis testen dat ik negatief ben. Misschien heerst er wel wat anders of wil ik gewoon te graag, dat mijn lijf me voor de gek blijft houden. 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct